Így készül a porchetta, az olasz göngyölt sertéshús: fejedelmi fogás egy átlagos vasárnapra is
A porchetta nevű olasz göngyölt sertéshús igazi kényeztető vasárnapi ebéd.
Összesen 11 találat.
A porchetta nevű olasz göngyölt sertéshús igazi kényeztető vasárnapi ebéd.
A pizzaiola valójában nem más, mint egy fűszeres paradicsomszószban puhult, olvadt mozzarellával tálalt csirkemell.
Egy tál vidámság ez az élénk napsárga rizottó.
Amilyen látványos, olyan egyszerű elkészíteni a virágmintás kenyérlángost.
Az ízletes, fokhagymás bruschetta remek előétel, de nyáron egy könnyű ebéd vagy vacsora is lehet.
Az igazi olasz, toszkán minestrone leves olyan tápláló, hogy a nyári hőségben akár főétel is válhat belőle.
A paradicsomos mellett nem véletlenül a spenótos lasagne az egyik legkedveltebb verzió.
Tíz izgalmas kérdést teszünk fel az olasz gasztronómiával kapcsolatban.
Az egyben sült olasz fasírt különlegessége, hogy fűszeres paradicsomszósz ad neki semmihez sem hasonlítható ízt.
A zöldségekkel gazdagított focaccia akkor tökéletes, ha a tésztája pihe-puha, a széle viszont ropogós.
A zöldborsós rizottó lágy, krémes lesz, ha főzés közben gondoskodsz a folyadék pótlásáról.