A legfinomabb házi forralt bor receptje: a fahéj mellett más fűszerek is kerüljenek bele
Ha tél, akkor forralt bor! Házilag elkészítve is nagyon finom lesz.
Összesen 274 találat.
Ha tél, akkor forralt bor! Házilag elkészítve is nagyon finom lesz.
A narancsos mázzal sült csirkecombok a karácsonyi asztalon is jól mutatnak majd.
Természetes, olcsó, nagyon látványos, és ezzel a módszerrel kidobni sem kell karácsony után.
Az édes, ragacsos csirke egyszerű párolt rizzsel a legfinomabb.
Finom és roppanós salátalevelek narancsszeletekkel és magvakkal megbolondítva: rengeteg vitamin van ebben a salátában.
A mézes, narancsos csirkeszárnyakra ragacsos máz is kerül.
Sokszor a mandarin és a narancs hálóban kapható, aminek furcsa oka van.
Nagyon rosszak az előrejelzések!
A görög citromos pite tésztájába kókuszreszelék kerül, és édes szirup járja át.
Süsd együtt a ropogós csirkecombot illatos rozmaringgal és naranccsal!
A narancs és a túró ebben a mennyei túrótortában is nagyon jól passzol egymáshoz.
Az álompuha narancsos kuglóf a rácsorgatott szirupnak köszönhetően másnap is friss marad.
A kandírozott narancskarikákat nagyon jólesik ebéd után, desszertként falatozni.
A narancs és a kakaó együtt különösen finommá teszi az egyszerű kevert sütit, ami márványozva még ellenállhatatlanabb.
A csoki-narancs párosításban nem lehet csalódni.
Pár hozzávalóból könnyedén készíthetsz otthon is madáretetőt, amit boldogan látogatnak majd szárnyas barátaink a hideg időben.
Élvezd a karácsonyi illatokat már december elejétől!
A mézes-narancsos mázzal sült csirkecomb egyszerre édes, fűszeres és ropogós.
Ezeket a bőrszépítő gyümölcsöket érdemes rendszeresen fogyasztanod. Belülről teszik ragyogóvá, simává és egységessé az arcot.
Ez a narancsos piskótatorta a rácsorgatott cukros sziruptól lesz ellenállhatatlanul finom.
A kenyérformában készülő narancsos kevert süti illata már sütés közben belengi az egész lakást.
A mák és a narancs ebben az isteni kevert sütiben is nagyon jól passzol egymáshoz.
A cukrozott narancshéj sütikbe téve vagy önmagában kanalazva is mennyei csemege.
A sertéskarajhoz nagyon jól megy az illatos narancs, vajban sütve pedig még omlósabb lesz.
A szárított narancs sokoldalúan használható fel az ünnepi dekorációban.
Az almával és naranccsal sült csirkecomb illatos és ellenállhatatlan.
A narancs fehér része tele van értékes tápanyagokkal, nem érdemes eltávolítani.
A sörös-narancsos pácban sült csirkecombok illatosak, ropogósak, és nagyon jó a kezedbe véve falatozni őket.
Az ősz is lehet a lekvárfőzés szezonja: a narancslekvár egyszerre édes és fűszeres.
A portokalopita mennyei ragacsos, édes görög süti, amit kész réteslapokból nem is annyira bonyolult elkészíteni.