Édes és krémes madártej, ahogy anyukád készítette: egyszerű alapanyagokból áll
Az eredeti madártejbe nem kell liszt, vagy bármilyen sűrítő anyag, így lesz könnyű és tökéletes.
Összesen 23 találat.
Az eredeti madártejbe nem kell liszt, vagy bármilyen sűrítő anyag, így lesz könnyű és tökéletes.
A Hal a tortán új, 2021-es évadában előkerült Gelencsér Tímea és a vegán madártej sztorija is.
Az egyik legfinomabb és legelegánsabb poharas desszert, a madártej liszt nélkül is sűrű lesz.
A selymes, krémes madártej a téli napokat is megédesíti, a karamelles változat különösen finom.
A csoki és a madártej szuper páros, a selymes, krémes desszertet így még jobban fogod szeretni.
A jól behűtött madártejjel feldobhatod a kánikulai napokat. Liszt és pudingpor nélkül is finom sűrű, krémes lesz.
A kánikulában a jól behűtött, könnyű madártejnél jobbat nem is kívánhatsz. Próbáld ki bodzával megbolondítva is!
Istenien krémes, a finom fűszerektől pedig igazán karácsonyi lesz a madártej.
Keményítő, liszt és pudingport nélkül is finom sűrű lesz a vaníliás madártej.
Nem ilyen vendégekre számított, amikor elhelyezte a kamerát.
Hűtsd le magad egy tálka mennyei citromos madártejjel!
A behűtött csokis madártejnél finomabb hűsítő aligha kell.
Ha szereted a madártejet, ennek a kevésbé macerás, gyors és mikrós változatnak nagyon fogsz örülni.
Ugye, te sem akarod kihagyni az ünnepi illatú és fűszerezésű karácsonyi madártejet?
Egy hosszú, fáradtsággal teli munkahét után igazán megérdemled ezt a sütit.
Valódi felfrissülést hoz a nagy melegben. Sokan félnek hozzáfogni az elkészítéséhez, pedig igazán egyszerű nyalánkság.
A jellegzetes színű és illatú krém bármilyen sütivel jól működik, és bármit feldob, amire csak ráöntöd.
A vanília illata és jellegzetes íze sok-sok süteményt tesz igazán ínycsiklandóvá.
A kicsit több időt igénylő sütik elkészítése sem kell, hogy nyűg legyen, élvezd inkább!
A jó hidegre lehűtött madártej az egyik legjobb nyári desszert, melynek senki sem tud ellenállni.
A nagy melegben nincs jobb, mint egy terebélyesebb fa árnyékában hűsölve édességet majszolni.
A madártej ugyan nem egy bonyolult desszert, de mégis csak ünnepi alkalmakkor készítjük.