Gelencsér Tímea ciki sztorija a Mokkából: előkerült a kínos történet
A Hal a tortán új, 2021-es évadában előkerült Gelencsér Tímea és a vegán madártej sztorija is.

gelencser-timea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2008-ban láthatták először a nézők a Hal a tortán című gasztrorealityt. Az azóta eltelt 13 évben rengeteg ismert embert ragadott fakanalat, és okozott emlékezetes pillanatokat vacsoratársainak és a nézőknek. 

A népszerű műsor 2021. november 1-jétől vadonatúj részekkel látható a TV2 Séf műsorán. A TV2 Csoport gasztrocsatornájának saját gyártású műsorában új háziasszonyt köszönthetnek a nézők: Gáspár Bea a Hal a tortán delikátboltban várja az aznapi szakácsokat, ellátja őket jótanácsokkal, de meg is nehezíti a dolgukat.

Gelencsér Tímea és a vegán madártej

A november 8-i adásban a Dancing with the Stars első évadának szereplői, Gelencsér Tímea, Lékai-Kiss Ramóna, Győrfi Dániel, Pásztor Anna és Tóth Dávid indították a hetet, az adásban pedig az utóbbi előhozta Gelencsér Timi történetét, amikor a Mokkában madártejet készített. "Azt mondtad, hogy vegán, aztán kiderült, hogy mégsem..." - kezdte a sztorit az olimpiai ezüstérmes kajakozó.

gelencser-timea-hal-a-tortan
Fotó: TV2 Séf

A barna szépség 2016-ban megnyerte a Miss World Hungaryt, 2019-ben az Exatlon Hungary első évadában a második legjobb női versenyző lett, majd a következő két évadban riporterként tért vissza a TV2 műsorába. Tavaly Hegyes Bertalannal megnyerték a Dancing with the Stars első évadát, idén pedig a produkció interaktív, online háttérműsorának háziasszonyaként látható. 

2020 júniusában a Mokkában madártejet készített, ez a magyar specialitás ugyanis nagyon hiányzott neki Dominikán, az Exatlon forgatása alatt.

- Igazából ez egy vegán madártej. Tojást rakunk bele azért, de nyilván növényi tej lesz benne. Én egyébként olyan diétát követek, hogy nem eszem tejterméket, viszont tojást igen. Azért jut is, marad is. Lassan tíz éve így eszem, mert érzékeny lettem a tejre, mindig rosszul lettem tőle, és onnantól kezdve alternatív növényi tejeket ettem, ittam, illetve a glutént is elhagytam - mondta akkor a TV2 reggeli műsorában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Gelencsér Tímea a Hal a tortán című műsorban azt mondta, nem vegán, hanem mindenmentes madártejet készített. 

gelencser-timea
Fotó: TV2 Séf/Hal a tortán

- Nekem a mindenmentes glutén-, cukor- és laktózmentes, és tudtam, hogy Mádai Vivi vegán. Neki akartam mondani, hogy ez nem lesz vegán, mert tojás van benne, tehát a mindenmentest úgy értse, hogy glutén-, cukor- és laktózmentes. Én sosem mondtam, hogy vegán - magyarázkodott a 27 éves sztár. 

Dér Heni ciki bakija

Még a hollywoodi sztárok körében is elfogadott tény, hogy egy-egy Instagramra vagy Facebookra szánt képükön utólag javítanak. Viszont ha valaki nem hozzáértően nyúl az adott fotóhoz, az eredmény könnyen a visszájára fordulhat. Az énekesnővel is ez történt. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük