Gelencsér Tímea ciki sztorija a Mokkából: előkerült a kínos történet

A Hal a tortán új, 2021-es évadában előkerült Gelencsér Tímea és a vegán madártej sztorija is.

Gelencsér Tímea és a vegán madártej
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2008-ban láthatták először a nézők a Hal a tortán című gasztrorealityt. Az azóta eltelt 13 évben rengeteg ismert embert ragadott fakanalat, és okozott emlékezetes pillanatokat vacsoratársainak és a nézőknek. 

A népszerű műsor 2021. november 1-jétől vadonatúj részekkel látható a TV2 Séf műsorán. A TV2 Csoport gasztrocsatornájának saját gyártású műsorában új háziasszonyt köszönthetnek a nézők: Gáspár Bea a Hal a tortán delikátboltban várja az aznapi szakácsokat, ellátja őket jótanácsokkal, de meg is nehezíti a dolgukat.

Gelencsér Tímea és a vegán madártej

A november 8-i adásban a Dancing with the Stars első évadának szereplői, Gelencsér Tímea, Lékai-Kiss Ramóna, Győrfi Dániel, Pásztor Anna és Tóth Dávid indították a hetet, az adásban pedig az utóbbi előhozta Gelencsér Timi történetét, amikor a Mokkában madártejet készített. "Azt mondtad, hogy vegán, aztán kiderült, hogy mégsem..." - kezdte a sztorit az olimpiai ezüstérmes kajakozó.

gelencser-timea-hal-a-tortan
Fotó: TV2 Séf

A barna szépség 2016-ban megnyerte a Miss World Hungaryt, 2019-ben az Exatlon Hungary első évadában a második legjobb női versenyző lett, majd a következő két évadban riporterként tért vissza a TV2 műsorába. Tavaly Hegyes Bertalannal megnyerték a Dancing with the Stars első évadát, idén pedig a produkció interaktív, online háttérműsorának háziasszonyaként látható. 

2020 júniusában a Mokkában madártejet készített, ez a magyar specialitás ugyanis nagyon hiányzott neki Dominikán, az Exatlon forgatása alatt.

- Igazából ez egy vegán madártej. Tojást rakunk bele azért, de nyilván növényi tej lesz benne. Én egyébként olyan diétát követek, hogy nem eszem tejterméket, viszont tojást igen. Azért jut is, marad is. Lassan tíz éve így eszem, mert érzékeny lettem a tejre, mindig rosszul lettem tőle, és onnantól kezdve alternatív növényi tejeket ettem, ittam, illetve a glutént is elhagytam - mondta akkor a TV2 reggeli műsorában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Gelencsér Tímea a Hal a tortán című műsorban azt mondta, nem vegán, hanem mindenmentes madártejet készített. 

gelencser-timea
Fotó: TV2 Séf/Hal a tortán

- Nekem a mindenmentes glutén-, cukor- és laktózmentes, és tudtam, hogy Mádai Vivi vegán. Neki akartam mondani, hogy ez nem lesz vegán, mert tojás van benne, tehát a mindenmentest úgy értse, hogy glutén-, cukor- és laktózmentes. Én sosem mondtam, hogy vegán - magyarázkodott a 27 éves sztár. 

Dér Heni ciki bakija

Még a hollywoodi sztárok körében is elfogadott tény, hogy egy-egy Instagramra vagy Facebookra szánt képükön utólag javítanak. Viszont ha valaki nem hozzáértően nyúl az adott fotóhoz, az eredmény könnyen a visszájára fordulhat. Az énekesnővel is ez történt. 

Dér Heni hatalmasat bakizott a fotója retusálásakor - A ciki eset után nem photoshopol többet

Dér Heni nem is vette észre, mekkora hibát vétett, mikor korrigálta a képét.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük