Dér Heni hatalmasat bakizott a fotója retusálásakor - A ciki eset után nem photoshopol többet
Dér Heni nem is vette észre, mekkora hibát vétett, mikor korrigálta a képét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni mindig is a szókimondó és őszinte sztárok táborát erősítette. Ciki sztorijairól is szívesen mesél. Egyszer például előfordult vele, hogy kínos retusbakit vétett.

Még a hollywoodi sztárok körében is elfogadott tény, hogy egy-egy Instagramra vagy Facebookra szánt képükön utólag javítanak. Viszont ha valaki nem hozzáértően nyúl az adott fotóhoz, az eredmény könnyen a visszájára fordulhat.

Dér Heni ciki bakija

A 33 éves énekesnő a Life TV Női titkok Várkonyi Andinál című műsor vendégeként mesélte el 2019 novemberében, milyen tipikus hibát vétett, amikor korrigálta egyik képét.

dér-heni-női-titkok-várkonyi-andinál
Fotó: Life Tv/Női titkok Várkonyi Andinál

- Egyszer nagyon pórul jártam, letöltöttem egy ilyen alkalmazást. Kitaláltam, hogy megnézem, milyen ez a retus. Volt egy nagyon jó fotóm egy nagyon jó ruhában, úgy döntöttem, én ezt felrakom, de előtte vékonyítok kicsit a derekamon. Az sajnos megszaladt. Ahogy behúztam az alakom, az autón, ami előtt álltam, lett egy óriási görbület. Ezt nem vettem észre - mesélte a műsorban.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Aztán jöttek a kommentek. Sokan kérdezték, hogy "Heni, miért van erre szükség?" Én meg nem tudtam, mit csináltam. Később már az ismerőseim is írtak, hogy ne cikiskedjek. Akkor határoztam el, hogy

soha többet nem nyúlok a képeimhez.

Dér Heni és húga

Képes összeállításunkban megnézheted Dér Heni ritkán látott húgát, aki nemcsak ismert nővére humorát, hanem a szépségét is örökölte.

Ezt is szeretjük