Dér Heni hatalmasat bakizott a fotója retusálásakor - A ciki eset után nem photoshopol többet

Dér Heni nem is vette észre, mekkora hibát vétett, mikor korrigálta a képét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dér Heni mindig is a szókimondó és őszinte sztárok táborát erősítette. Ciki sztorijairól is szívesen mesél. Egyszer például előfordult vele, hogy kínos retusbakit vétett.

Még a hollywoodi sztárok körében is elfogadott tény, hogy egy-egy Instagramra vagy Facebookra szánt képükön utólag javítanak. Viszont ha valaki nem hozzáértően nyúl az adott fotóhoz, az eredmény könnyen a visszájára fordulhat.

Dér Heni ciki bakija

A 33 éves énekesnő a Life TV Női titkok Várkonyi Andinál című műsor vendégeként mesélte el 2019 novemberében, milyen tipikus hibát vétett, amikor korrigálta egyik képét.

dér-heni-női-titkok-várkonyi-andinál
Fotó: Life Tv/Női titkok Várkonyi Andinál

- Egyszer nagyon pórul jártam, letöltöttem egy ilyen alkalmazást. Kitaláltam, hogy megnézem, milyen ez a retus. Volt egy nagyon jó fotóm egy nagyon jó ruhában, úgy döntöttem, én ezt felrakom, de előtte vékonyítok kicsit a derekamon. Az sajnos megszaladt. Ahogy behúztam az alakom, az autón, ami előtt álltam, lett egy óriási görbület. Ezt nem vettem észre - mesélte a műsorban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

- Aztán jöttek a kommentek. Sokan kérdezték, hogy "Heni, miért van erre szükség?" Én meg nem tudtam, mit csináltam. Később már az ismerőseim is írtak, hogy ne cikiskedjek. Akkor határoztam el, hogy

soha többet nem nyúlok a képeimhez.

Dér Heni és húga

Képes összeállításunkban megnézheted Dér Heni ritkán látott húgát, aki nemcsak ismert nővére humorát, hanem a szépségét is örökölte.

Ő Dér Heni ritkán látott húga - A 24 éves Alexandra is gyönyörű

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük