Ő Dér Heni ritkán látott húga - A 24 éves Alexandra is gyönyörű
Dér Heni ritkán látott húga is páratlan szépség.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni 16 éves volt, amikor jelentkezett a Megasztár első, 2003 őszén indult szériájába. Nyolc és fél évvel fiatalabb húga ekkor még csak kisiskolás volt. A testvéri kötelék évekig nem volt közöttük igazán szoros, hisz az énekesnőt zenei karrierje Budapesthez kötötte. Aztán, ahogy Alexandra nagyobb lett, jobban megtalálták a közös hangot, és ma már minden örömüket és bánatukat egymással is megosztják. Dér Heni a Best magazinnak azt mesélte, bármilyen titkát rá meri bízni a húgára, Szandra azt a sírba is magával viszi. 

Alexandra ma már 24 éves, és Szegeden él, ahol fogtechnikusként dolgozik. Dér Heni úgy látja, a húga jóval komolyabb, mint amilyen ő volt ennyi idősen. 

- Jó érzés látni, hogy készen áll már arra, hogy feleség vagy édesanya legyen. Bennem ilyen idős koromban ez nem volt meg, illetve, ha meg is volt, a karrier utáni vágyam elnyomta - árulta el a 32 éves énekesnő. 

Dér Heni az Instagram-oldalán is megható sorokat posztolt a húga 24. születésnapja alkalmából. 

"Soha nem fogom elfelejteni azt a pillanatot, amikor 8 évesen anyuék elárulták, hogy kistesóm lesz... A kiskertünk végében sírtam örömömben, ma pedig az egyik legjobb barátnőm vagy! Remélem, tudod Hugi, bármi történik, nem csak azért leszek mindig melletted mert a testvérem vagy, hanem mert a barátnőm!!! Boldog szülinapot Szandi!!!"

Képes összeállításunkban megnézheted Dér Heni ritkán látott húgát, aki nemcsak ismert nővére humorát, hanem a szépségét is örökölte. 

Ezt is szeretjük