Ciki ruhabaki élő adásban - Pintér Tibi barátnőjének fenekén elszakadt a nadrág
Ilyés Jenifer fenekén szétrepedt a bőrnadrág a Sztárban Sztár leszek! döntőjében.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagyon szexi produkciót mutattak be a Sztárban Sztár leszek! döntőjében a zenés szórakoztatóműsor már kiesett énekesnői: Lengyel Johanna, Mogyoróssy Adrienn, Misurák Tünde és Ilyés Jenifer. Az utóbbi számára különösen emlékezetes maradt a Pussycat Dolls Medley című dalának előadása, ugyanis szétrepedt a fenekén a szexi bőrnadrág - szúrta ki a Blikk.

A dögösen táncoló és énekelő lányok a TV2 show-műsorának férfi zsűritagjait különösen elvarázsolták, Horváth Tamás, Pápai Joci és Bereczki Zoltán le sem tudták venni a szemüket az énekesnőkről. 

horvath-tomi-papai-joci-bereczki
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

- A franc megeszi ezeket a rövidnadrágokat meg bugyikat! Az ember teljesen bűnössé válik - fakadt ki viccesen, fülig érő szájjal Pápai Joci. 

ilyes-jenifer-sztarban-sztar
Fotó: TV2

- Iszonyatosan jól néztetek ki, nagyon dögösek voltatok, és olyan koreográfiát toltatok ide… Jeni, tudom, hogy szétszakadt a gatyád. Nem azért, mert észrevettem! Éreztem rajtad, hogy szétszakadt. Semmi gond, végig profi voltál, úgy toltad a koreót, hogy véletlenül se lássuk meg, de azért megláttuk! - buktatta le Horváth Tomi Ilyés Jenifert. 

ilyes-jenifer
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Pintér Tibor barátnője valóban nagyon profin leplezte a ruhabakit. A nézők többsége valószínűleg nem vette volna észre, hogy már a produkció legelső percében, az egyik guggolásnál elszakadt a nadrágja, ha a legfiatalabb mester nem teszi szóvá. 

Pápai Joci felesége

Pápai Jocinak, a Sztárban Sztár leszek! egyik mesterének legnagyobb támasza a felesége, Anita, akivel 2003 óta alkotnak egy párt. Két szép gyermeket nevelnek, Hanna lányuk 2005-ben, Zalán fiuk 2011-ben született meg. 

Ezt is szeretjük