Király Linda a felére fogyott - Dögös ruhát húzott a Sztárban Sztár döntőjében
Király Linda a Sztárban Sztár leszek! döntőjében hangjával és ruhájával is lenyűgözte a nézőket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Linda márciusban úgy döntött, aláveti magát a sleeve-műtétnek, amelynek során kiveszik a gyomor négyötödét. Az operáció következtében nem csak több mint 30 kilótól szabadult meg, hanem a fájdalmaktól és az ödémától is. 

Hetente többször edz (személyi edzővel és egyedül is), az étrendjét pedig dietetikus segítségével állítja össze, így ha lelassul a fogyás, szakember segítségével tud az étkezésein változtatni. Tévhit, hogy a műtét után bármit meg lehet enni, a 36 éves sztárnak ráadásul hormonális problémái és inzulinrezisztenciája miatt nagyon oda kell figyelnie az egészséges táplálkozásra. 

Az énekesnő egyre jobban érzi magát a bőrében, ami az öltözködésén is meglátszik. A ruhatárát nem csak a méretbeli változás miatt cserélte le: bár a fekete még mindig a kedvenc színe, ma már egyre gyakrabban látni más színű ruhákban és olyan darabokban is, amik kihangsúlyozzák alakját. 

Király Linda a Sztárban Sztár leszek! döntőjében nem csak a hangjával nyűgözött le mindenkit, hanem a megjelenésével is. A fekete, testhez álló ruhában látványos volt, mennyire megváltozott az alakja, szinte a felére fogyott. 

Ezt is szeretjük