Cseke Katinka ilyen szexi fehérneműben - 30 kilós fogyása után levetkőzött

Cseke Katinka fogyása után bevállalt egy fürdőruhás és fehérneműs fotózást.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cseke Katinka egy évvel ezelőtt maga sem gondolta volna, hogy bevállal egy dögös fehérneműs és fürdőruhás fotózást. Száz kiló körül, több sikertelen vagy csak egy ideig hatásos fogyókúra után azt gondolta, már túlsúlyosan hal meg, aztán egy indiai gyógynövény-receptúra segítségével sikerült 106-ról közel 30 kilót lefogynia. Nemcsak karcsúbb lett, de új frizurát és egyre nőiesebb ruhákat is visel, újra bátran megmutatja a nőies oldalát. 

- Nemrég igazán különleges fotók készültek rólam! Őszintén bevallom, még egy éve sem gondoltam, hogy valaha ezt fogom mondani, de így lett. Elértem valamit, amit most megtartani sokkal nehezebb. Nemrég vissza is szaladt rám pár kiló, eleresztettem magam, több csokit ettem, aztán annyira megijedtem ettől, hogy gyorsan összekaptam magam, és le is ment szerencsére - mesélte a színésznő, aki jelenleg 77 kiló, de szeretne további kilóktól megszabadulni.

Cseke Katinka azt is elárulta, hogy élete nagyobb részében volt vékony, mint duci, így most úgy érzi, mintha visszakapta volna a régi önmagát. Ugyanakkor eddig sem volt igazán csajos nő, így most sem fog azért sminkelni, mert leugrik valamiért a kisboltba. 

- Persze ezeket a fotókat én is örömmel nézem, de a legnagyobb büszkeség számomra, ahogy a lányom és a szüleim reagáltak a képekre! A kislányom elámult, hogy milyen csajos vagyok, és nekem ez nagyon jólesik - vallotta be a 48 éves sztár, aki a Jóban Rosszban sorozatból való távozása után egy kollégájával színistúdiót hozott létre, ahol a gyerekek kijátszhatják magukból az őket ért negatív élményeket. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös Cseke Katinka fürdőruhában és fehérneműben is. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük