Király Linda egyre csak fogy - Feszülős ruhában már ennyire karcsú
Király Lindát egyre többször láthatjuk testhez álló ruhákban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Linda elképesztő átalakuláson ment át az elmúlt fél évben. Számtalan diétát kipróbált már, a sikert végül gyógyszeres kezelés és a sleeve-műtét hozta meg. A gyomor egy részét eltávolító operációra azért volt szükség, mert ezáltal helyreállt az énekesnő hormonháztartása, amit az agyalapi mirigyében talált tumor borított fel. A fogyását több más betegség, pajzsmirigy-alulműködés és inzulinrezisztencia is akadályozta, alvásgondokkal, hajhullással, vizesedéssel is küzdött, sokszor lábra állnia is fájdalmas volt.

Az elmúlt hét hónapban nemcsak 31 kilótól szabadult meg, de már fájdalmai sincsenek, az ödéma már a műtét utáni első héten megszűnt. A rendszeres edzés is az élete részévé vált, heti háromszor edzővel dolgozik, a maradék napokon egyedül sportol, az étrendjét pedig dietetikus segítségével alakítja folyamatosan, azon ugyanis időnként változtatni kell, amikor lelassul a fogyás. 

- Magas fehérjetartalmú élelmiszereket, egészséges zsírokat és zöldségeket eszem. Nagyon nagy tévhit, hogy bármit lehet enni, ha megvolt a műtét. Tudatosan kell étkezni, oda kell figyelni, hogy mit eszünk, és edzeni sem árt. Nekem ez egy különleges dolog, mert fennáll a hormonális probléma és az inzulinrezisztencia, ezért szednem kell a gyógyszereket - mesélte a Nosaltynak.

A 36 éves sztár még 15-18 kilót szeretne fogyni, de nem görcsösen, hiszen már egyre inkább jól érzi magát a bőrében. Ez az öltözködésén és a fotóin is látszik: ma már sokszor láthatjuk testhez álló, a telt formáit kihangsúlyozó ruhákban, a testtartásáról és az arcáról pedig sugárzik, hogy boldog megváltozott külsejével. 

Ezt is szeretjük