Cseke Katinka szuper dögös friss fotóján - Rá sem ismerni a fogyása után
Cseke Katinka fogyása után dögös szetteket is fel mer húzni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cseke Katinka tavaly októberben lepett meg mindenkit egy fotósorozattal, amin látványos volt, mennyire lefogyott. A 47 éves színésznő azóta sem állt le a fogyással, rendszeresen edz, és bizonyos ételeket szép lassan kiiktatott az életéből. Nemcsak sokkal vékonyabb, de egyre dögösebb is, láthatóan élvezi, hogy olyan ruhákat is felvehet, amikbe korábban nem fért volna bele. 


Cseke Katinka tavaly ősszel három hónapig egy indiai gyógynövény-készítmény segítségével kezdett el fogyni, majd tudatos táplálkozásnak és a rendszeres mozgásnak köszönhetően több mint 30 kilót adott le. Idén tavasszal elhagyta az étkezésekből a húst, majd a tejtermékeket is, és gluténmentesen kezdett el táplálkozni. Jól érzi magát a bőrében, ami a külső szemlélőnek is szembetűnő. Friss fotóján szexin pózol egy fekete overallban azt kérdezve Facebook-követőitől, más is szombat esti lázban ég-e, más is megy-e bulizni. 

"Te meg mit? Hogy? És egyáltalán!!! Kibeba dögös!!!" – dicsérte a szintén színésznő Fésűs Nelly. 

"Fésűs Nelly, hát így! Elég volt Böbikéből!" - válaszolta Cseke Katinka utalva arra, hogy július elején távozott a Jóban Rosszban sorozatból, amelyben 11 évig alakította Bodolai Böbét. 

Ezt is szeretjük