Tóth Vera vadító ruhát húzott - A Sztárban Sztár leszek! dögös zsűritagja volt
Tóth Vera dögös ruhában mutatkozott be a Sztárban Sztár leszek! új zsűritagjaként.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Múlt szerdán derült ki, hogy Tóth Gabi várandóssága miatt visszalépett a zsűrizéstől, a Sztárban Sztár leszek! elődöntőjében és döntőjében már nem ő foglal helyet Bereczki Zoltán, Horváth Tamás és Pápai Joci mellett a mesterek székében. Azt ígérte, még versenyben lévő versenyzőjét, Sebestyén Katját jó kezekre bízta. 

Sokan arra tippeltek, hogy a helyét nővére, Tóth Vera veszi át, aki a 2017-es Sztárban sztár+1 kicsi című műsorban már volt zsűritag. Így is lett, a TV2 pénteken jelentette be, hogy 

- Gabi már nagyon a finisben van, bármelyik pillanatban dönthet úgy a gyermeke, hogy elindul kifelé. Ebből már olykor adódnak kényelmetlen helyzetek, egy élő műsorban, ezrek előtt pedig pláne sokszor nehéz tartani magadat. Úgy érezte, ha nem tudja száz százalékosan teljesíteni a feladatait, akkor inkább elengedi, bármennyire sajnálta, de sokat jelent neki, hogy én helyettesíthetem. Örömmel vállaltam a felkérést - mondta a csatorna sajtóközleményében a Megasztár első szériájának győztese. 

Tóth Vera nagyon dögös dívaként mutatkozott be a Sztárban Sztár leszek! új zsűritagjaként, olyan bevállalós ruhát húzott, amilyeneket a húgától szokhattak meg a nézők. 

Ezt is szeretjük