Pintér Tibor barátnője bikinis bombázó - Dögös fotókon Ilyés Jenifer
Összegyűjtöttük Ilyés Jenifer legdögösebb bikinis fotóit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintér Tibor barátnője, Ilyés Jenifer a 2014-es X-Faktor legjobb 12 énekese között volt, a Nemzeti Lovas Színház társulatának a tagja évek óta, így nemcsak az éneklés, hanem a színészet is közel áll a szívéhez. A novemberben 25. születésnapját ünneplő szépség legutóbb a Sztárban Sztár leszek! című műsorban csillogtathatta meg a tehetségét, Liza Minelli egyik dalát adta elő, amivel nagy sikert aratott, és végül Tóth Gabi csapatába került be.

Ilyés Jenifer nemcsak tehetséges, hanem gyönyörű is, szépsége a TV2 tehetségkutatójában lévő férfi zsűritagoknak is feltűnt, Bereczki Zoltán például megdicsérte a szép szemeit. Jenifer egyébként a szépségversenyek világában is kipróbálta magát, 2011-ben megválasztották Miss Winter Hungarynek, ugyanebben az évben a Miss Tini Hungary második helyezettje lett. 2017-ben jelentkezett a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyre, végül a legszebb tízbe sikerült bekerülnie.

A fekete hajú énekesnő és színésznő nagyon nőies, bomba alakját rajongói is megdicsérik rendszeresen az Instagramon. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük Ilyés Jenifer legdögösebb bikinis képeit.

Ezt is szeretjük