Ő Horváth Tamás ritkán látott felesége - Andrea bikinis bombázó

Horváth Tamás dögös képeket oszt meg rendszeresen a feleségéről.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Horváth Tamás gyönyörű karriert épített magának, a mélyszegénységből jövő zenész napjainkban telt házas koncerteket ad, a rajongói kívülről fújják az összes dalát, jelent már meg saját ruhakollekciója is. 

Azt, hogy mennyire sokoldalú ember, 2017-ben bizonyíthatta be az egész országnak a Sztárban Sztár ötödik évadában: hétről hétre sikerült meggyőznie a nézőket tehetségéről, végül meg is nyerte a műsort. Jelenleg ő a Sztárban Sztár leszek! egyik zsűritagja. A magánéletében is megtalálta a boldogságot.

Hét éve él együtt feleségével, Péterfi Andreával, az esküvőjüket 2017-ben tartották meg. Velük él kedvese előző kapcsolatából született fia, Dávid is. A zenész, amikor csak teheti, családjával tölti minden idejét. Minden évben elmennek együtt nyaralni például, szebbnél szebb tengerparti helyeken jártak már együtt. Természetesen a fotók sem maradhatnak el ilyenkor, Horváth Tamás Instagram-oldalára több dögös felvételt posztolt már gyönyörű feleségéről. Andrea hol bikiniben, hol pedig fürdőruhában pózol.

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük Horváth Tomi feleségének legdögösebb bikinis és fürdőruhás képeit.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük