Demcsák Zsuzsa egy gálaesten esett el arany flitteres ruhájában: minden szem rászegeződött

Demcsák Zsuzsa a Life TV Bréking című műsorában beszélt a kínos emlékről, amikor elesett egy gálán a színpadon.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsát több mint húsz éve láthatjuk a képernyőn, számos tévés produkció műsorvezetője volt, emellett rendezvények és gálaműsorok háziasszonyaként is tevékenykedik. 

Egy, az utóbbi típusba tartozó eseményen történt vele egy kínos eset, amiről a Life TV hétköznap 19 órától jelentkező, Bréking című műsorában beszélt. 

Demcsák Zsuzsa elesett a gálán

A csatorna 42 éves műsorvezetője azt mondta, a kínos esetet, amikor egy gálaesten elesett, bevonzotta. 

- Gálaest, ezer-kétezer fős rendezvény, arany ruha külön nekem varrva. Csak három dobogón kellett volna fölmenni, amit gyakoroltam előtte. Az volt a fejemben, hogy a lépcsővel egyszer biztos valami történik, biztos, biztos. De a lépcsőig nem jutottam el, mert a kábelek közül az egyikben megbotlottam, amikor minden elsötétült, és a fejlámpa csak rám világított, végigkísért az úton, amíg oldalról jövet a pódiumhoz elértem. 

demcsak-zsuzsa
Fotó: Life TV/Bréking

- Elvágódtam az arany flitteres ruhámban, aztán gyorsan fölálltam, megráztam magam, megnyugtattam mindenkit, hogy minden rendben van. Utána angolul levezettem a műsort. Kínos helyzetekről szeretnék beszélgetni veletek, hátha az én emlékképemet el tudjátok homályosítani - mondta a műsor szereplőinek.   

Holdampf Linda stylist, a Life TV műsorvezetője, aki ezúttal vendégként szerepelt a kamerák előtt, közölte: az nehéz lesz!

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Kínos helyzet televíziós műsorvezetés közben is esett meg vele a TV2 Mokka című reggeli műsorának egyik kitelepülős adásában. 

demcsak-zsuzsa2
Fotó: Life TV/Bréking

- Nagyon komolyan beszélgettünk városfejlesztésről a kitelepülés helyszínén, egy városban, majd a háttérben egy anyaszült meztelen férfi úgy érezte, neki ott kell mutogatnia magát. Csak állt ott hosszú másodperceken keresztül.

Magyar sztárok ugyanolyan ruhában

Novodomszky Éva több mint két évtizede a köztévé egyik arca, míg Ördög Nóra az RTL Klub, majd a TV2 kereskedelmi csatorna egyik meghatározó női műsorvezetője. Azon túl, hogy mindketten közkedvelt tévések, találtunk még valami közöset bennük: mindkettejük tetszését elnyerte a Zhoja Szalon tűzpiros estélyi ruhája. Képes összeállításunkban olyan kreációkat gyűjtöttünk össze, melyeket Ördög Nóra és egy másik magyar sztár is viselt már. 

Ördög Nóra és Novodomszky Éva ugyanolyan estélyibe bújtak - Tűzpirosban ragyogtak

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük