Demcsák Zsuzsa és Ábel Anita ugyanolyan ruhába öltözött – Mindketten egy-egy műsorban viselték

Demcsák Zsuzsa a Farm VIP döntőjében, Ábel Anita a Nicsak, ki vagyok? egyik adásában viselte a hosszú ruhát.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa nagyon csinos volt a Farm VIP döntőjében. A TV2 kalandrealityjének műsorvezetője december 11-én, péntek esti adásban hirdethette ki a műsor győztesét. 

A bronzérmes, és egyben legjobb női játékos Vasvári Vivien, az ezüstérmes Kucsera Gábor lett, míg a nyertes a piros csapat tagja, Novák Zalán, akit a nézők az Exatlon Hungary második évadának versenyzőjeként ismerhettek meg.

Demcsák Zsuzsa és Ábel Anita ugyanolyan ruhában

A Farm VIP fináléjában Demcsák Zsuzsa egy Kiss Márk által tervezett kreációban állt kamerák elé. A fekete alapon barna levelekkel díszített ruha remekül illett a 42 éves sztár barna hajához és szeméhez, napbarnította bőréhez.

demcsak-zsuzsa2
Fotó: TV2

Ha alaposan megnézzük a kreációt, rájöhetünk, hogy láttuk már idén pár hónappal korábban egy másik műsorvezetőnőn is, ugyancsak a TV2 egyik műsorában.

Ábel Anita a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada című maszkos-jelmezes showműsorának első évadában, március elején bújt a fekete, levelekkel tarkított ruhába.

abel-anita-ruha
Fotó: TV2

A 45 éves sztár egy díszesebb övvel és mélyebb kivágással, de fekete toppal viselte a hosszú ruhát. Mivel ő is a barna hajú és szemű nők táborába tartozik, számára is tökéletes választás volt a kreáció. 

Magyar sztárok ugyanolyan ruhában

Ördög Nórával is többször előfordult már, hogy olyan ruhát viselt, amit később vagy korábban egy másik hazai sztáron is láthattunk. Bújt már ugyanolyan estélyibe, mint Novodomszky Éva, Zséda, Hevesi Kriszta, Radics Gigi, Dukai Regina, Görög Zita és Aleska. Képes összeállításunkban megnézheted az emlékezetes darabokat.

Ezt is szeretjük