Ördög Nóra és Berki Mazsi ugyanolyan ruhába bújtak - Melyiküknek állt jobban?
Ördög Nóra a TV2 jótékonysági gálaműsorát vezette a csillogó ruhában, míg Berki Mazsi egy márciusi gálán viselte.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra káprázatosan nézett ki abban a flitteres ruhában, amiben a TV2 élő, jótékonysági gálaműsorát vezette Till Attilával vasárnap este.

Több mint ötven népszerű sportoló és előadóművész csatlakozott a TV2 Neked énekelek című nagyszabású jótékonysági műsorához. Az otthonából énekelt többek között Ákos és Janicsák Veca, Caramel, a teljes Király család, Rúzsa Magdi, akit zongorán kísér Presser Gábor. 

Ördög Nóra és Berki Mazsi ugyanolyan ruhája

Az énekesek saját dalaikat vagy világsztároktól választott ismert slágereket adnak elő, ugyanakkor sokukat megihlette a vírushelyzet, és ennek szellemében új dalt írt a témában a Wellhello, a Margaret Island és a Hősök. A műsorban premiereket is láthattunk, itt mutatta be vadonatúj dalát Zséda, Tóth Gabi vagy Pápai Joci is. 

ordog-nora2
Fotó: TV2

Ördög Nóra ragyogott a Robert Maar által megálmodott flitteres ruhában. A kreációt másfél hónappal ezelőtt, március elején már láthattuk egy másik hírességen is. 

berki-mazsi
Fotó: Instagram/Berki Mazsi

Berki Mazsi viselte a Várkert Bazárban megrendezett Inspiráló Nők Estjén, csak ő más színű övet és tűsarkút választott hozzá. 

Magyar sztárok ugyanolyan ruhában

Nem ez az első eset, hogy Ördög Nóra olyan ruhát visel, amit később vagy korábban egy másik hazai sztáron is láthattunk. Bújt már ugyanolyan estélyibe, mint Novodomszky Éva, Zséda, Hevesi Kriszta, Radics Gigi, Dukai Regina, Görög Zita és Aleska. Képes összeállításunkban megnézheted az emlékezetes darabokat. 

Ezt is szeretjük