Kautzky Armandot nyilvánosan égette be a fia - Ciki, mit kotyogott ki
Zavarba ejtő, milyen intim dolgot mesélt el Kautzky Armandról a csemetéje.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyerekszájjal sokszor vigyázni kell, ugyanis kíméletlenül őszinték tudnak lenni, olykor már túlságosan is. Kautzky Armandnak is meggyűlt már a baja ezzel a jelenséggel. Kisfia olyasmit mondott el nyilvánosan, amit ő inkább titokban tartott volna.

Két gyermekkel büszkélkedhet a színész. Fia, Armand 2001-ben, míg kislánya, Lucia 2003-ban látta meg a napvilágot. 

Kautzy Armandról ezt mondta el a fia

Igazi úriemberként tartják számon. Nem csak azért, mert ő az egykori James Bond, Pierce Brosnan magyar hangja, de egész megjelenése is tekintélyt sugároz. Ezért egy fokkal még kínosabb, hogy mit kottyantott el a csemetéje róla.

kautzky
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Szulák Andrea vendégeként tárta fel a sztorit, amibe a mai napig belepirul, annyira cikinek érzi. Először csak sokat sejtetően pedzegette, hogy került már zavarba ejtő helyzetbe csemetéi miatt.

- A gyerekeknek meg kell tanulni, hogy ami a családban van, az otthon is marad, mert ugye nagyon nyitottak és őszinték tudnak lenni. Bizony, az óvodában vagy az iskolában elhangoznak olyan dolgok, amik otthon történnek - kezdte a Nyugi! Köztünk marad adásában.

kautzky-armand-nyugi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

A műsor háziasszonya sejtette, hogy valami konkrét történet van a háttérben, így tovább puhatolózott, míg a színész végül beadta a derekát, és elmesélte a kínos történetet.

- Viszonylag hosszú ideig szeretek reggel egy bizonyos trónon ülni, és én ott rejtvényt fejtek. Amíg meg nem fejtek egy bizonyos rejtvényt, addig én ott vagyok. Ezt a kisfiam előszeretettel meséli, hogy a papa meddig ül itt és ott, azért ez néha kellemetlen - vallotta be a Life TV műsorában.

Győrfi Pál és fia

Győrfi Pál fia modellkedett, néhány évvel ezelőtt Dani volt az egyik hazai mobiltelefon-szolgáltató tarifacsomagjának a reklámarca. Tavaly diplomázott a Corvinus Egyetemen kommunikáció és médiatudomány szakon. Korábban cégeknek gyártott audiovizuális tartalmakat, most viszont a saját oldalaira koncentrál. Képes összeállításunkban megnézheted Győrfi Pál jóképű, felnőtt fiát, Győrfi Danit. 

Ezt is szeretjük