Ciki, mi derült ki Pataki Zita férjéről az esti műsorban: ez volt Ati legkínosabb története

Pataki Zita a Nyerő Párosban mesélte el férje, Attila életének legcikibb sztoriját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nyerő Páros október 18-án indult ötödik évadába nyolc páros vágott bele, hogy kiderüljön, mennyire ismerik jól a szerelmüket, és alkotnak nyerő párost. A szerdai adás végén Nádai Anikónak és párjának kellett elhagynia a villát, a maradék hét pár csütörtökön egy újabb fordulóba vágott bele. 

Ezúttal a lányoknak kellett bizonyítaniuk a kvízjátékban, mennyire ismerik életük férfiját: a vetélkedőben a fiúk múltjával kapcsolatos kérdésekre kellett válaszolniuk. A fiúk dönthették el, az adott témakörben beszállnak-e a játékba. Ha a válaszadás mellett határoztak, és az adott női játékos helyes választ adott, pontot kaptak. 

Pataki Zita férjének ciki sztorija

Az Ajjaj! kategóriában a résztvevőknek a párjuk legcikibb sztoriját kellett megosztaniuk a többiekkel és a tévé képernyője előtt ülőkkel. Mivel a férje, Attila megnyomta a gombot, Pataki Zita elmesélte, szerinte mi volt Ati életének legkínosabb története.  

- A legcikibb sztori a fütyijével kapcsolatos - kezdte a történetet az RTL Klub időjárás-jelentője, mire a műsorvezető, Sebestyén Balázs megjegyezte, mennyire szereti az ilyen sztorikat. 

pataki-zita-ferje-nyero-paros
Fotó: RTL Magyarország

- Kicsi gyerekkorában egyszer elment pisilni, nem volt rajta alsónadrág, és becsípte a cipzár a fütyit. Azóta is emlékszik rá, mert a cipzáron kilógó fütyivel ölben vitték be busszal a kórházba - hangzott a vallomás, amire Sebestyén Balázs és a férfi versenyzők is összerándultak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 47 éves tévésről is kiderült egy vicces történet. A Fiatalság, bolondság kategóriában az volt a feladat, hogy a lányok elárulják, a párjuk szerint mi az ő leggyerekesebb tulajdonságuk. 

- Elsőre azt mondanám, az, hogy duplázok szavakat: pisi-misi, kaka-matya, Atis-matis, Zitu-mitu. Ez olyan gyerekes, nem? Le akarok róla szokni egyébként, de remélem, ezt mondta - Pataki Zita válasza azonban nem ért pontot. 

pataki-zita-nyero-paros
Fotó: RTL Magyarország

- Zita nem ivott alkoholt a harmincas évei elejéig, ezért neki a kevés is megárt. Ezt a szintet nála onnan lehet tudni, hogy bugyborékol a pohárba - árulta el a férje, Attila, aki ilyenkor nem szól rá, csak konstatálja, hogy Zita számára elég volt az alkoholból. 

Pataki Zita és férje, Attila

Pataki Zita szinte első látásra beleszeretett férjébe, sőt alig egy hete ismerte Attilát, de már tudta, hogy vele áll majd oltár elé. Szerelmük egy kétnapos randival indult, amit végigbeszélgettek, az időjós hat nap múlva azt írta az édesanyjának, megtalálta a férjét. Egy évig jártak, aztán 2012-ben egybekeltek. 

Ezt is szeretjük