Pataki Zita 8 éve rajong férjéért: Attila rengeteget változott az évek során

Pataki Zita és Attila közös fotóiról árad a boldogság.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pataki Zita és férje, Attila közös fotóiról árad a szeretet. Ha végigböngészünk az RTL Klub időjósának Instagram-oldalán, kétségkívül egy boldog házasság meghitt hétköznapjaiba kapunk bepillantást.

Pedig nyolcéves házasságukban nem kevés kihívással kellett szembesülniük, az első hat együtt töltött esztendőben sajnos megtapasztalták a gyermekvállalás kudarcának fájdalmát. Miután a kilencedik lombikprogramjuk is sikertelenül zárult, úgy döntöttek, egyelőre lemondanak arról, hogy szülők legyenek. 

Pataki Zita és férje, Attila

Az ezzel járó megpróbáltatásokat a YouTube-on osztották meg. Hála a Pataki Zita: Az utolsó lombik elnevezésű sorozatuknak, még jobban összekovácsolódtak, az emberek szeretete egyfajta védőhálót jelentett nekik, melynek segítségével túljutottak a nehézségeken. Amennyi kihívást tartogatott számukra az elmúlt időszak, olyan zökkenőmentesen szökkent szárba szerelmük.

- Egy közös ismerősünk gondolta úgy, hogy összeillenénk, Attilának csak annyit mondott, hogy egy ismert emberről van szó. Nem tudott rólam semmit, az első éjszakát mégis átbeszélgettük, ahogy a másodikat is - mesélte a tévés a Képmás című magazinnak 2020 júliusában.

Hozzátette, szerinte a nagy összhang hátterében a hasonló gondolkodásmód és a szinte azonos családi háttér állhat.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen összeillő párt alkot Pataki Zita és férje, valamint azt is megnézheted, hogy Attila mennyit változott az elmúlt nyolc évben.

Ezt is szeretjük