Gaál Noémi 51 éves lett: az időjós vörösből szőke hajú szépség lett az évek során

Gaál Noémi 1997 óta dolgozik időjósként, 1997-ben a TV2-nél kezdte, 2017 óta az ATV-nél dolgozik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gaál Noémit 1997-ben, a TV2 indulásakor ismerte meg az ország, mint a kereskedelmi csatorna időjósa. 2016-ban közös megegyezéssel távozott, 2017 óta az ATV nézőit tájékoztatja a várható időjárásról.

Sokáig vörös hajjal hódított, de már pár éve szőke tincsekkel láthatjuk a tévé képernyőjén. Egyvalami nem változott: ma is ugyanolyan gyönyörű, mint a kilencvenes évek végén a tévés debütálásakor. 

Gaál Noémi egykor és ma

Gaál Noémi 1970. október 10-én született Sárospatakon. Az nlc.hu-nak azt mesélte az 51. születésnapja után, hogy a kora sokáig nem foglalkoztatta, de a 2020-ban ünnepelt kerek szám után néhány dolgot átértékelt az életében, és ma már jobban vágyik arra, hogy kiszakadjon a napi hajtásból, és pihenjen, mint korábban. A családjával töltött idő is fontosabbá vált számára. 

Németh Lajossal hosszú éveken át dolgoztak együtt a TV2-nél.
Németh Lajossal hosszú éveken át dolgoztak együtt a TV2-nél.
Fotó: TV2

- Édesapám túl van egy súlyos betegségen, és szerencsére jól van. Minden egyes pillanatnak örülök vele és édesanyámmal. Az idő múlásával nem könnyű megbékélni, de ha odafigyelünk magunkra, akkor az adott életszakaszban is tudjuk, mire van szükségünk testileg, lelkileg.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A tévés úgy véli, a rendszeres sportolásnak köszönheti az energikusságát, azt, hogy jól érzi magát testileg és lelkileg is. Mostanában sokat edz és teniszezik. A magánélete is kiegyensúlyozott, két és fél éve boldog kapcsolatban él párjával, Tamással, akivel együtt is lakik Gödöllőn, ahol az időjós boltot is vezet.  

A TV2-nél a vörös különböző árnyalataival szerepelt a képernyőn, az ATV nézői szőke hajjal láthatják.
A TV2-nél a vörös különböző árnyalataival szerepelt a képernyőn, az ATV nézői szőke hajjal láthatják.
Fotó: TV2, ATV

- Figyelnem is kell majd az étkezésekre, mert szeretünk jókat enni. És hiába a sport, ha a táplálkozásra nem fordítunk kellő figyelmet - vallotta be az 51 éves sztár.

Onyutha Judit 15 kilót fogyott

Onyutha Juditot a TV2 időjárás-jelentőjeként ismerte és szerette meg az ország a ’90-es évek végén. 2009-ig volt a csatorna munkatársa. 2015 őszétől ismét időjósként láthatták a nézők az ATV csatornán, ahonnan 2017-ben távozott. Öt évvel ezelőtt visszavonult a nyilvánosság elől, és az utóbbi időben nagyon elengedte magát, nemrég azonban 15 kilótól szabadult meg.

Onyutha Judit 15 kilót fogyott: 47 évesen ilyen karcsú lett az egykori időjós

Onyutha Juditra felszaladt 15 kiló plusz, de az egykori időjós mostanra megszabadult a súlyfeleslegtől, és ismét olyan karcsú, mint ahogy a képernyőn láthattuk.

Elolvasom
Ezt is szeretjük