Pataki Zita ilyen karcsúra fogyott: vékony derekán a Reggeli műsorvezetői is ámultak

Pataki Zita a Reggeliben elárulta, minek köszönhetően lett látványosan karcsúbb.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pataki Zita minden tavasszal speciális diétába fog. Márciusban betegsége miatt ugyan megakadt, elkapta a koronavírust, így újra kellett terveznie a diétáját, kardiológus véleményét is kikérte, mit és hogyan mozogjon. Nem csak az az étkezésre figyel oda, rendszeresen mozog is. 

Nyolchetes fehérjediétába fogott, aminek eredményeként már június elejére hat kilót adott le. A tapasztalatait videóiban követőivel is megosztotta. 

Pataki Zita fogyása

Amikor kedden megjelent az RTL Klub Reggelijében, a két műsorvezető csak ámult, milyen sokat fogyott újabb egy hónap alatt. "Hova lett a derekad!" - kiáltott fel Lakatos Márk.  

- Én ezt nem nevezem sportnak, amikor diétázom, mert sokan attól megijednek. Inkább azt mondom, az aktivitás fontos. Figyelünk arra, mit eszünk, és ha mellette a mindennapi aktivitás megvan, akkor mennek le a kilók.

pataki-zita
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Tegnap azt kérdezte este a férjem: megyünk egy tókört? Felpattantunk a bringára, és megkerültük a Velencei-tavat, ahol lakunk. 30-33 kilométer, ami átlagban másfél óra alatt megvan, ha aktívan csinálod. De futunk is a férjemmel heti kétszer, öt kilométer a tóig és vissza - árulta el kollégáinak, minek köszönheti karcsú alakját. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nyilván sokkal nehezebb dolga van annak, aki pajzsmirigyes, de el kell menni egy jó orvoshoz, hogy beállítsa. Ne engedje a túlsúlyt addig nőni, amíg a leadása ugyan nem visszafordíthatatlan, de sokkal nagyobb munkával jár. Csináltam olyan interjúkat, és osztottam meg a videókat, amikben 30-40 vagy 80 kilótól szabadultak meg. Az hihetetlenül kemény, de szerintem az utolsó öt-tíz kiló is nagyon nehéz - mondta az időjárásjelentő, aki az egészséges életmód miatt diétázik, nem a külseje miatt. 

- Tudni kell jól lefogyni, de csak az egészségünket kell nézni, amibe ugyanígy beletartozik a lélek egészsége, mint a testé. Azt gondolom, hogy túlsúllyal is lehet valaki szép, inkább az egészség a lényeg - mondta a műsorban a 47 éves sztár. 

Pataki Zita és férje, Attila

Nyolcéves házasságukban nem kevés kihívással kellett szembesülniük, az első hat együtt töltött esztendőben megtapasztalták a gyermekvállalás kudarcának fájdalmát. Miután a kilencedik lombikprogramjuk is sikertelenül zárult, úgy döntöttek, egyelőre lemondanak arról, hogy szülők legyenek. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen összeillő párt alkot Pataki Zita és férje, valamint azt is megnézheted, hogy Attila mennyit változott az elmúlt nyolc évben.

Ezt is szeretjük