Wossala Rozina látványosan lefogyott: nem csak karcsúbb, nőiesebb is lett

Wossala Rozina elárulta, milyen diétával fogyott le, amit a mai napig alkalmaz.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Wossala Rozina számos diétát kipróbált már: volt, ami nem vált be hosszú távon, és nem mindegyiket tudta összeegyeztetni a hivatásával. 

A 2014-es A Konyhafőnök második helyezettje, aki 2017-ben saját éttermet nyitott, 2020-ban azonban életmódot váltott, és rálelt egy olyan diétára, amivel kilenc hónap alatt 11 kilót fogyott, és amit módosításokkal ma is alkalmaz. 

Wossala Rozina diétával fogyott 

A Best magazinnak azt mesélte, mivel nem viseli meg az éhség, nem is válik tőle ingerlékennyé, tavaly kipróbálta a böjtölős diétát. Az életmódváltást egy tíznapos juice diétával indította, amelynek során frissen préselt zöldség- és gyümölcsleveket fogyasztott, emellett sok szűrt vizet ivott. Ezt követően napi egy étkezést iktatott be, vagyis 23 órán át nem evett, csak napi egy órában. 

- Ez alkattól függően azért hatékony, mert a koplalás különböző óráiban más-más folyamatok indulnak be a szervezetben, és ez beindítja az anyagcserét. Nálam nagyon működött, de a szakmám miatt nem tudtam hosszú távon eszerint élni, így hamarosan már kétszer ettem dél és este hat óra között.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Az ünnepi időszak ugyan felborította a diétáját, és újra feljött rá pár pluszkiló, de aztán visszatért a napi kétszeri étkezéshez és az időszakos böjthöz. A reggelit kihagyja, gyümölcslével és kávéval indítja a napot, 11-dél körül eszik, és korán vacsorázik. 

- Az utolsó és az első étkezés között nagyjából 16 óra telik el. A halat leszámítva 90%-ban mellőzöm a húst és az állati eredetű ételeket. A zöldséghangsúlyos étrenddel energikusabb maradok - osztotta meg a hetilappal a sztár, aki leszokott a tartósítószerekben dúskáló és előrecsomagolt ételekről is. 

A kommentelők úgy vélik, látványos Wossala Rozina fogyása, ami a frizuraváltással együtt azt is eredményezte szerintük, hogy sokkal nőiesebb lett. Képes összeállításunkban ezt a változást is láthatod. 

Ezt is szeretjük