Judy dögös, fürdőruhás képeken: a 46 éves sztár fogyása után bevállalta a fotózást

Judy szerint egy ötvenhez közelítő anyuka is nyugodtan lehet büszke arra, ahogy kinéz fürdőruhában.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Judy kevesebb mint négy hónap alatt tíz kilót adott le, ezzel a 155 centis énekesnő 50 kilóra fogyott. Bár szégyenlős típusnak tartja magát, most mégis úgy döntött, hogy bevállal egy különleges, fürdőruhás fotózást. 

Sokszor kérték fel hasonlóra, de a 46 éves sztár most először mondott igent egy szexi képsorozatra. 

Judy fürdőruhás fotókon

- Szégyenlős típus vagyok, nem nagyon járok strandra, szerintem évek óta nem voltam még a Balcsinál sem, maximum a saját kertünkbe merészkedtem ki fürdőruhában. Külföldön ugyan strandoltam, az igazság azonban az, hogy kevesen láttak eddig lenge öltözékben, mert rendkívül zavarban tudok lenni. Amikor fiatalabb voltam, akkor is inkább ruhában éreztem magam biztonságban.

judy-lefogyott
Fotó: Bielik István

A Groovehouse énekesnője egy tudományos formulának köszönhetően viszonylag rövid idő alatt szabadult meg tíz kilótól. Ez az első kúra, amit nem adott fel, és hétről hétre látszott az eredmény. Most szívesen néz a tükörbe, és úgy látja, idén sokkal jobban áll rajta a fürdőruha.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Elsősorban magamnak szeretnék tetszeni, ha én magabiztos vagyok, akkor tetszem majd másnak is. Ráadásul nem csak vékonyabb lettem, de hosszú évek után az emésztésem is jól működik. Úgy érzem, a férjemnek is igénye, hogy jól mutassak mellette, de az is lehet, hogy valójában inkább az én belső szükségletem. 

- Soha az életben nem készültek rólam ilyen képek, kaptam korábban is felkéréseket, de azokat nem vállaltam el a szemérmességem miatt. Most, hogy közelebb vagyok az ötvenhez, még nehezebb megmutatni magam, ám úgy érzem, még nagyobb dolog, amit elértem, és igenis büszke vagyok rá. Sokan ugyanis azt mondják, hogy túl a negyvenen és egy gyereken egy nő ne mutogassa magát, szerintem ezek az emberek csak irigyek! Nyugodtan legyen egy anyuka is büszke magára! Most megmutatom, ez az én testem, és igenis büszkén tudom vállalni! - véli Judy.

Ezt is szeretjük