Keleti Andrea bombázó fürdőruhában: 51 évesen, fogyása után vállalta a fotózást
Keleti Andrea a fotózással azt üzeni nőtársainak, hogy a kor csak egy szám, egy igazi nő pedig bármikor lehet vonzó és csinos.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keleti Andrea nem volt mindig elégedett az alakjával, az ötvenedik születésnapán jó néhány kilóval többet mutatott a mérleg, mint korábban. Úgy döntött, leadja a pluszkilókat, és 2020 tavaszán meg is szabadult nyolc kilótól, június 3-i születésnapját már kirobbanó formában ünnepelhette. Miután két ruhaméretet fogyott, úgy gondolta, megmutatja magát fürdőruhában is.

Bay Éva és Kandász Andrea is bevállaltak egy-egy fürdőruhás fotózást, amellyel hölgytársaiknak üzenik: a kor csak egy szám, egy igazi nő pedig bármikor lehet vonzó és csinos - akár fürdőruhában is!

Keleti Andrea fürdőruhás fotói

- Nagyon sokan megkerestek az én korosztályomból, a titokra kíváncsiak, hiszen a változókor elején nem könnyű tartani azt a formát, amit fiatalkorban. 

A táncművész azt mesélte, egy Magyarországon fejlesztett gyógynövényreceptúra segítségével került három hónap alatt abba a formába, amilyenben tényleg elégedetten állt a kamera elé. 

- Még így is izgultam, hogy mi lesz a végeredmény. A férjem is büszke volt rám, végig támogatott, hogy vállaljam önmagam. Ez új lendületet adott a házasságunknak is, kiderült, hogy 22 év házasság után még mindig tudok neki olyat mutatni, amit nem gondolt volna.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bay Éva egy agyalapi mirigyre ható gyógynövénykapszula segítségével szabadult meg húsz kilótól, másfél évvel ezelőtt. Fogyásának hála felpezsdült körülötte a levegő, még egy fürdőruhás fotózásra is felkérést kapott.

- Az ötlettől először teljesen rosszul lettem, de aztán úgy voltam vele, hogy vállaljuk be. Végül felvettem egy fekete fürdőruhát, amiben szerintem csinos voltam. Fiatal lány koromban készültek ilyen képek rólam, ez a mostani pedig nagyon tetszett az egész családnak – árulta el a 68 éves sztár. 

Az ötvenéves Kandász Andrea is szerette volna megmutatni nőtársainak a bikinis képeivel, hogy gyerekkel és férjjel a hátuk mögött is le lehet fogyni, és jól érezni magukat a bőrükben. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fürdőruhás, illetve bikinis képek készültek Keleti Andreáról, Bay Éváról és Kandász Andreáról. 

Ezt is szeretjük