Győrfi Pál felesége bikiniben is olyan, mint egy modell - Adrienn gyönyörű nő
Győrfi Pál és felesége a gyerekeikkel idén a Balatonnál nyaraltak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Győrfi Pál tavasszal a Maradj otthon! kampány arcaként arra kért mindenkit, hogy aki teheti, ne mozduljon ki, nyár elején pedig az Országos Mentőszolgálat szóvivője is arra biztatott mindenkit, hogy fedezzék fel Magyarországot, ne külföldi, hanem belföldi nyaralást tervezzenek. 

Családjával az elmúlt években gyakran utaztak Törökországba, mert ott sok csúszdás szálloda várja a kisgyerekeseket, de idén ők is inkább a Balatont választották.

Győrfi Pál felesége bikiniben

- A kicsikre idén is sok program vár, a hatéves Lilla, a most már kilencéves Aliz és a tízéves Ádám is szeretik a változatosságot. Idén Szigligeten nyaralunk a családdal, nagyon szeretjük, ráadásul itt van a feleségem családjának nyaralója. Már jó előre elkészítettük a táblázatot, ki mikor használja a nyaralót, mert sok a gyerek a családban - mesélte még júliusban a Borsnak

Győrfi Pál fotókat is posztolt a nyaralásról, amelyek közül az egyik különösen nagy sikert aratott: a követői azt írták, a szóvivőről David Hasselhof jut eszükbe, és ámuldoztak azon, milyen gyönyörű a felesége, Adrienn.  

Ezt is szeretjük