Cseh László felesége bikinis bombázó: dögös képen mutatta meg Diánát

Cseh László 2007 óta bolondul Diánáért.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cseh László nem csak a világversenyeken állhatott számtalanszor a dobogóra, a szerelem bajnokaként is jellemezhetjük. 13 évvel ezelőtt botlott bele a nagy Őbe.

Diánát egy úszóversenyen szúrta ki magának 2007-ben, a sztársportoló nem sokat teketóriázott, rögvest odament hozzá, hogy megszerezze a telefonszámát, bátorsága kifizetődött, ugyanis hamar egymásba szerettek. Megismerkedésüket viszonylag hosszú randizás követte, nyolc év után keltek egybe 2015 augusztusában.

Cseh László felesége bikiniben

Bár nem rejtegeti szerelmét, nem is árasztja el a közösségi médiát a fotóival, így amikor posztol róla, követőinek mindig leesik az álla Diána fotói láttán. Ezúttal olaszországi nyaralásuk alatt lőtt róla egy képet, ami nagyon dögösre sikerült. Falatnyi bikiniben kapta le tökéletes alakú párját.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szexi fotót posztolt Cseh László feleségéről, valamint azt is megnézheted, mennyire összeillő párt alkot az olimpikon és kedvese. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük