Egzotikus szépség Shane Tusup barátnője - Courtney-val randizós fotón mosolyognak

Shane Tusup és Courtney szeretik Magyarországot, szívesen romantikáznak Budapesten.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hivatalosan 2019 januárjában kimondott válásuk után Hosszú Katinka és Shane Tusup is új párra lelt. Az úszónő és Gelencsér Máté májusban ünnepelték az első évfordulójukat, májusban kettősük egy kutyussal gyarapodott, júniusban pedig közös otthonba költöztek. 

Az úszóedző is májusban ünnepelte kapcsolatuk első évfordulóját az egzotikus szépségű Courtney Brewerrel. 

Shane Tusup új párja

A 32 éves sztár 2019 novemberében mutatta be az Instagram-oldalán szerelmét, akit posztjaiban a hercegnőjének, szerelmének, legjobb barátjának nevez. A barna szépség 14 évig balettozott, és Tusup elárulta, neki köszönheti, hogy a golfozás világába tett kitérő után visszatért az úszók edzéséhez. 

Courtney Budapesten él Shane-nel. Utóbbi sosem tagadta, hogy nagyon szereti Magyarországot, és posztjaik alapján szerelme is nagyon megszerette a magyar fővárost. Nemrég az egyik fine dining étteremben randiztak, pár héttel korábban pedig egy dunai hajókázáson romantikáztak.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük