Nyári Dia párja olyan, mint egy filmsztár: íme a jóképű Dániel

Képeken mutatjuk, milyen eszményi párt alkot Nyári Dia és szerelme.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyári Dia igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen nagyon fiatalon, 22 éves korában megtalálta a nagy Őt. Párja, az MTVA sportriportere, Kovács Dániel olyan jóképű, mint egy hollywoodi sztár.

Szerelmük története is filmbeillő, ugyanis a Barátok közt színésznője első pillantásra tudta, hogy választottja fontos szerepet fog betölteni az életében.

Nyári Dia és párja, Dániel

Előző kapcsolatainál már az elején érezte, hogy puszta fellángolások csupán, ám amikor megismerte Zétény apukáját, egészen más volt a helyzet.

- Amikor megismerkedtem a gyerekem apjával, egyből láttam, hogy normális pasi, hasonló az életszemlélete, mint nekem, és tudtam, hogy megbízható - mesélte a Férfi titkok Várkonyi Andreánál című műsorban.

- Szerintem vannak apa típusú férfiak, akikkel, ha találkozik egy nő, tudja, hogy rá merné bízni az életét. Amikor először találkoztunk, már tudtam, ő egy komoly fiú, neki tudnék szülni, aztán így is lett.

A lánykérés is legalább annyira eszményire sikerült, mint ami az egész szerelmükre jellemző. A szépséges sztár Párizsban az Eiffel-toronynál mondott igent párjának két évvel ezelőtt.

Képes összeállításunkban mutatjuk Nyári Dia és szerelme, Kovács Dániel legédesebb fotóit.

Ezt is szeretjük