Ő Lola jóképű párja - Norbi 10 évvel ezelőtt szeretett bele az énekesnőbe

Lola és párja, Norbi megküzdöttek a kapcsolatukért.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lola és párja, Norbi két éve alkotnak egy párt, de a férfi már tíz évvel ezelőtt beleszeretett az énekesnőbe. Akkor írt is neki az iwiwen, de nem kapott választ a levelére. Pár évvel később hangmérnökként megkapta a sztár telefonszámát is, de Lola nem vette fel a hívásait. Nyolc évbe telt, mire egy fellépésen összehozta őket a sors.

A barna szépségnek azonnal megakadt a szeme a jóképű férfin, aki segített neki technikai kérdésekben. Többször is dolgoztak együtt, előfordult, hogy Norbi vitte el egy-egy fellépésére, útközben pedig jókat beszélgettek. Miután mindkettejüknek véget ért a párkapcsolata, már nem csak munkaügyben kezdtek találkozgatni. 

Lola és párja két éve vannak együtt

Lola a Story magazinnak 2019 januárjában azt mesélte, az első fél évük küzdelmes volt, mert a férfi sokat dolgozott, emellett nehezen nyílt meg, Lola pedig még gyereknek érezte magát a felnőtt férfi mellett, érezte, sokat kell tanulnia, hogy fel tudjon nőni a komoly kapcsolathoz.  

- Fél évbe telt, mire összecsiszolódtunk, de szerettem azt az időszakot, mert úgy éreztem, küzdenem kell a szerelemért. Egy nyaralás után aztán már nem akartam hazamenni tőle. Azóta együtt élünk - árulta el a hetilapnak a 31 éves sztár. 

Képes összeállításunkban az énekesnő és Norbi közös fotóiból válogattunk. Megnézheted, milyen jóképű férfi Lola párja. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük