Hódi Pamela gyönyörű volt az esti díjátadón - Vőlegénye le sem vette róla a kezét

Képeken a 2020-as Just Clear Award Gála sztárpárjai.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyolcadik alkalommal, új névvel és logóval rendezték meg szerda este a Bálnában Magyarország egyetlen fitness és wellness díjátadóját, a Just Clear Award Gálát.

Az elmúlt években FitBalance Award Gála néven megismert népszerű szakmai rendezvény 2019-től nevet és arculatot váltott, így ismét Just Clear Fitness Wellness Award néven várja a szakma versenyzőit, képviselőt. A díjátadóra meghívást kaptak a hazai fitnesz-, wellness- és üzleti világ meghatározó szereplői, valamint a média és a közélet kiemelkedő személyiségei is.

Hódi Pamela és vőlegénye turbékoltak a díjátadón

A gála egyik legszebb sztárpárja Hódi Pamela és Tóth Bence voltak. A focista egy év és nyolc hónap után tavaly jegyezte el szerelmét, és azt tervezik, még idén össze is házasodnak. A 31 éves szépség számára a közelgő esküvője is jó motiváció arra, hogy rendszeresen sportoljon: az edzőtermi edzések mellett jár csoportos órákra és kardiózik is. Ezek után nem meglepő, hogy ő vehette át Az év legfittebb influenszere díjat. (A sztár kategóriák győzteseit képes cikkünk alatt találod.)

"Pontosan tudom, hogy ezt a díjat nem az alkatom miatt kapom, hanem sokkal inkább a kitartásomért, amit az elmúlt egy évben végigvittem, és a jövőben is szándékomban áll folytatni! Valószínű, hogy Én az örök elégedetlenek táborába tartozom, mindig lesz valami bajom magammal, bár tisztában vagyok azzal is, hogy ha még nagyobb hangsúlyt fektetnék az étkezésem odafigyelésére, úgy visszanyerhetném teljesen a terhesség, illetve szülés előtti formámat! Nem vagyok tökéletes, de pontosan tisztában vagyok azzal, mi az előnyös ruházat számomra, és a tudatos pózolás is előnyömre válik.

A sport az életem része lett, tudom, hogy jót teszek vele magamnak és talán másoknak is segítek, akik erőt és elszántságot gyűjtenek ahhoz, hogy belekezdjenek egy életmódváltásba. Ez nem csak a fogyás miatt fontos, hanem azért, mert az egészséges élethez elengedhetetlen a sport! Ahogy az iskolában a tornaóra kötelező volt, úgy felnőttként is rendszeresen kellene mozogni!" - írta Instagram-posztjában. 

Tóth Bence szerelmesen ölelte a díjat nyert Hódi Pamelát, aki egy testhezálló, fekete estélyiben mutatta meg, milyen irigylésre méltó az alakja. Képes összeállításunkban megnézheted a 2020-as Just Clear Award Gála sztárpárjait. 

Az év legfittebb énekesnője: Dér Heni 

Az év legfittebb énekese: Diaz

Az év legfittebb női műsorvezetője: Pordán Petra

Az év legfittebb férfi műsorvezetője: Szani Roland

Az év legfittebb színésznője: Köllő Babett

Az év legfittebb színésze: Baronits Gábor

Az év legfittebb influenszere: Hódi Pamela

Az Év Prezentere Közönségdíj: Rubint Réka

Ezt is szeretjük