Mádai Vivien férje olyan jóképű, mint egy hollywoodi filmsztár - 5 éve házasok

Mádai Vivien férje a legszexibb fogorvos az országban.

cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mádai Vivien 2013-ban ismerte meg Dr. Szabó Zoltán fogorvost, akivel találkozásuk szerelem volt első látásra. Kapcsolatuk hamar komolyra fordult, mivel a tévés négy hónapos ismeretség után várandós lett.

2014-ben összeházasodtak - a műsorvezető babapocakja ekkor már szépen gömbölyödött -, ugyanebben az évben pedig, szeptemberben megszületett közös fiuk, Zénó.

- A strandon egymás mellett feküdtünk a törölközőn. Egymásra néztünk, és tudtam, hogy dolgunk van egymással. Elkezdtünk beszélgetni, rögtön egy hullámhosszra kerültünk. Négy hónap múlva pedig már kisbabát vártam. Nagyon gyorsan történt minden - mesélte megismerkedésükről a műsorvezető 2018-ban a Joshi, a legjobb barát című műsorban.

Mádai Vivien alkalomadtán közös fotót posztol sármos férjével - a rajongók legnagyobb örömére. Zoltánt többször láthatták a tévénézők a Mokkában, szakértőként vagy egy-egy reklámban. A jóképű fogorvos nemcsak szakmájában, de apaként is kétségkívül megállja a helyét. Nézd meg a közös, cuki családi fotóikat!

Ezt is szeretjük