Hosszú Katinka gyönyörű a címlapon - Máté oldalán szebb, mint valaha

Hosszú Katinka gyönyörű és természetes a legfrissebb címlapján.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hosszú Katinkát többnyire a medencében vagy annak partján, egy verseny vagy edzés után látjuk a fotókon vizes hajjal, úszódresszben. Időnként azonban egy-egy fotózáson a 31 éves sztár is megmutatja a nőies, kevésbé ismert oldalát. 

A háromszoros olimpiai úszónő a Képmás magazin júliusi címlapján természetesen vonzó. Míg a borítón a gyönyörű úszónő, addig a lap hátoldalán a párja, Gelencsér Máté látható.   

Hosszú Katinka a címlapon

A sportoló és a három évvel idősebb egykori úszó, modell 2020 májusában ünnepelte az első évfordulójukat. Hasonló az életmódjuk, az értékrendjük, mindketten elváltak, Katinka az amerikai Shane Tusuptól, Máté egy orosz nőtől.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

😎 📸: Képmás Magazin

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

- Mátéval lett teljes minden. Az is az ő ötlete volt, hogy az első magánutunk Dévára, Csaba testvérhez és az ő nagy családjához vezessen. Felejthetetlen volt - árulta el a Képmásnak. 

A pár nemrég találta meg a közös otthonukat, a gyönyörű panorámát az Instagramra posztolt fotójukon bárki megnézheti. A kertben bőven van hely Zeusznak is, a kölyökkutyust május közepén vették magukhoz. 

- Őszintén szólva eddig nem is nagyon volt otthonom. Most lesz. Kicsit talán szándékosan is így volt, hogy ne vágyjak haza, nem akartam kötődni, mert tudtam, hogy állandóan utaznom kell, ha itthon is voltam, csak aludni jártam haza. Most viszont itt az ideje - mesélte a havilapnak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🎉🥰 We have a new home 🏡 🎉🥰 Van új otthonunk 🏡

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Az, hogy Hosszú Katinka boldog, a fotóiról is süt, a kommentelők nemcsak bókjaikkal halmozták el, de sok boldogságot is kívántak a párnak. 

"Csodálatos pár vagytok! Nagyon jó látni, hogy boldogok vagytok! Legyen így mindig, azt kívánom!"

"You look so calm and happy! This is so important for a woman!" vagyis "Nyugodtnak és boldognak tűnsz! Ez nagyon fontos egy nő számára!”

Nézd meg Hosszú Katinka friss címlapját, valamit összegyűjtöttük azokat a magazinokat is, amelyeknek a borítóján a nőies oldalát mutatta meg. 

Ezt is szeretjük