Gáspár Virág merészen kivágott ruhában: jól látszik 20 kilós fogyása

A dögös ruhában jól látszik, Gáspár Virág milyen sokat fogyott.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Virág még óvodás sem volt, amikor elindult a Győzike Show, amelyben 2005 és 2010 között a nézők bepillanthattak a Gáspár család életébe. 

Ma már 18 éves, és elégedett az életével, de ha valamin visszamenőleg változtathatna, inkább passzolta volna a kamerák előtti gyerekkort, mert sokan a tévében látottak alapján előítéletesen álltak hozzá. Emiatt a fiúkkal való ismerkedés sem ment könnyen számára, 2020-ig várnia kellett a szerelemre.

Gáspár Virág merész ruhában

Krisztián az első perctől elfogadja olyannak, amilyen. Amikor találkoztak, és egymásba szerettek, Gáspár Virág még sokkal kerekdedebb volt, mint most. Gáspár Győző kisebbik lánya azért kezdett tavaly fogyókúrázni, mert nem akart "kilógni" átlagos testalkatú párja mellett, és apja, anyja és nővére életmódváltása és átalakulása is ösztönözte. 

- Eddig húsz kilót adtam le, és még tíz kiló mínusz a terv. Ha azt elérem, akkor nagyon büszke leszek magamra, de egyébként már most sokkal jobban érzem magam a bőrömben - árulta el a Borsnak márciusban.

Azt, hogy mennyire karcsú lett, a Van életünk című reality műsorban a nézők is láthatják. Ennek forgatásán készült fotókból tett ki párat Gáspár Győző: a merészen kivágott ruhában jól látszik, Gáspár Virág milyen sokat fogyott. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük