Gáspár Virág merészen kivágott ruhában: jól látszik 20 kilós fogyása
A dögös ruhában jól látszik, Gáspár Virág milyen sokat fogyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Virág még óvodás sem volt, amikor elindult a Győzike Show, amelyben 2005 és 2010 között a nézők bepillanthattak a Gáspár család életébe. 

Ma már 18 éves, és elégedett az életével, de ha valamin visszamenőleg változtathatna, inkább passzolta volna a kamerák előtti gyerekkort, mert sokan a tévében látottak alapján előítéletesen álltak hozzá. Emiatt a fiúkkal való ismerkedés sem ment könnyen számára, 2020-ig várnia kellett a szerelemre.

Gáspár Virág merész ruhában

Krisztián az első perctől elfogadja olyannak, amilyen. Amikor találkoztak, és egymásba szerettek, Gáspár Virág még sokkal kerekdedebb volt, mint most. Gáspár Győző kisebbik lánya azért kezdett tavaly fogyókúrázni, mert nem akart "kilógni" átlagos testalkatú párja mellett, és apja, anyja és nővére életmódváltása és átalakulása is ösztönözte. 

- Eddig húsz kilót adtam le, és még tíz kiló mínusz a terv. Ha azt elérem, akkor nagyon büszke leszek magamra, de egyébként már most sokkal jobban érzem magam a bőrömben - árulta el a Borsnak márciusban.

Azt, hogy mennyire karcsú lett, a Van életünk című reality műsorban a nézők is láthatják. Ennek forgatásán készült fotókból tett ki párat Gáspár Győző: a merészen kivágott ruhában jól látszik, Gáspár Virág milyen sokat fogyott. 

Ezt is szeretjük