Fásy Zsüliett duci lányból 23 éves bombázó lett - Több mint 40 kilót fogyott
Fásy Zsüliett a 23. szülinapját egy testhezálló, dögös ruhában ünnepelte.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fásy Zsülikeként ismertük meg két és fél évesen, amikor befutott édesapjához a színpadra. Ott is ragadt, Fásy Ádámmal rendszeresen felléptek élőben és a tévében, apja szépségversenyein is segédkezett.

Fásy Zsüliett ma már kevesebbet szerepel, inkább a háttérben tevékenykedik: ő vágja a Fásy Mulató fellépéseiről készült videókat, a szépségversenyek és a Zenebutik csatornán futó műsorok szervezésében vesz részt.

Fásy Zsüliett 23 éves lett

A duci kislányból mára bombázó nő lett, aki 2021. február 11-én ünnepelte a 23. születésnapját. Gyerekkora óta küzdött a pluszkilókkal, az elmúlt három évben aztán fokozatosan leadta a súlyfelesleget. A cukros üdítőket vízere cserélte, elhagyta az egészségtelen ételeket, búcsút intett a kenyérnek, a péksüteményeknek és csokoládénak is. 

A kilók lassan olvadtak le róla, átlagosan két kilótól szabadult havonta, a kitartás és a türelem azonban meghozta a látványos eredményt, mostanra már több mint 40 kilót adott le. Tavaly tavasszal még számolta, hogy az általa elkészített ételekben hány kalória van, de mostanra már nincs erre szüksége, érzi, miből mennyit ehet.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem divatos étrendeket követ, magának alakított ki egyet, mert szerinte mindenkinek olyan ételeket kell fogyasztania, amiket kedvel, hogy hosszú távon is tudjon diétázni. Persze a nehezebb ételekről ő is lemondott, de eszik húsokat vagy bacont is, csak mértékkel. 

Fogyása után nem csak a ruhatárát cserélte le, új cipőket is kellett vennie. Ma már egyre gyakrabban bújik dögös, az alakját kihangsúlyozó ruhákba. A 23. születésnapját is egy testhezálló, sárga darabban ünnepelte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen látványosan lefogyott. 

Ezt is szeretjük