Emilio és a felesége 105 kilót fogytak együtt: Tina nagyon karcsú lett
Emilio és felesége, Tina együtt fogynak. Az eredmény nagyon látványos a fotóikon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emilio és felesége, Tina is hosszú éveken át küzdött jelentős súlyfelesleggel, aztán megelégelték, hogy a műtéti beavatkozások után sem tudnak tartós eredményt elérni, így átalakították az étrendjüket, és beiktatták az életükbe a rendszeres mozgást. Ennek meg is lett az eredménye. 

Miután Tinára már az XL-es ruhák sem mentek rá, fél évvel ezelőtt úgy döntöttek, együtt kezdenek el diétázni. Mostanra az énekes a kezdeti súlyához képest, 80, Bangó Margit unokája 25 kilót fogyott, vagyis együtt 105 kiló mínusznál járnak.  

Emilio és felesége együtt fogynak

Az eredményről a közösségi oldalaikon fotókat is posztoltak. Több hozzászóló is írta, hogy Tinát alig ismerték meg. "Óriási átalakulás. Eddig is szép voltál, Tina, de most! Nagyon dögös lettél, jól áll!"

"Ez igen, Tinám! Nem semmi, le a kalappal előtettek, de már ne fogyjál! És nagyon jó lett a hajad, szép vagy!" - olvasható a kommentekben. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Jellinek Tina azt az egyik hozzászólásban is cáfolta, hogy gyomorgyűrűvel fogyott volna le ennyire. 

- 2007-ben betettek nekem egy gyomorgyűrűt, aminek segítségével 140 kilóról 75 kilóra fogytam, és amit 2013-ban ki kellett venni, mert gyulladás lépett fel a szervezetemben. Utána három év alatt visszamászott jó pár kiló. 2016-ban megint műtőasztalra feküdtem, akkor gyomorszűkítő műtétem volt, sikerült is lefogynom újra 15 kilót. Sajnos ez sem bizonyult tartósnak, újra hízni kezdtem egészen a múlt nyárig, amikor azt mondtam, elég volt! - mesélte a Borsnak

Képes összeállításunkban megnézheted, a fogyással milyen látványos változást ért el Emilio és felesége, Tina. 

Ezt is szeretjük