Gáspár Bea, Virág és Evelin szexi fürdőruhában: 100 kilót fogytak együtt
Gáspár Bea és a lányai önbizalmának jót tett a fürdőruhás fotózás, az esetleges beszólások nem érdeklik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Gáspár család minden egyes tagja küzdött már időről időre a pluszkilókkal, számos diétával próbálkoztak, de miután életmódot váltottak, mostanra mindegyikük leadta a súlyfelesleget.

Gáspár Bea és a lányai, Evelin és Virág összesen közel száz kilót fogytak, és a Story magazin címlapján szexi fürdőruhákban mutatták meg az alakjukat.

Gáspár Bea, Evelin és Virág szexi fürdőruhában

Gáspár Bea bevallotta, neki sosem okozott fürdőruhára vetkőzni a strandon, akárhány kiló volt is, de most határozottan jobban érzi magát a bőrében. Gáspár Virág kövér kamasz volt, de ettől még bikinibe bújt, amióta viszont lefogyott, nem kívánkozik sokat mutató fürdőruhában kimennie a strandra, nem szereti, ha a férfiak megnézik, azt meg pláne nem, ha beszólnak. 19 évesen, a fogyása után ugyanakkor már ki meri mondani, hogy szereti magát. Fogyása után Gáspár Evelinnek akkor is beszóltak, ha tangás bikinit vett fel, de nem érdekli mások véleménye, büszke a testére, amiben sok munkája van, és élvezi, hogy azt vesz fel, amit akar.

Gáspár Bea a pajzsmirigy-alulműködés és a cukorbetegség miatt az elmúlt években 30 kilót hízott. Tavaly gyomorszűkítő műtéten esett át, ami után 20 kilót fogyott. Nem esett nehezére, mert csak keveset tud enni, és könnyebbség, hogy szinte egyszerre váltottak életmódot, azóta pedig egészségesebben főz. A lánykori súlyához képet szerinte 12 kiló fölösleg van rajta, de nem akar fogyózni, szerinte akkor csak több ránca és beesett arca lenne.

- Közel az ötvenhez hova erőlködjek? A férjem így is imád. Arról nem is beszélve, hogy ha tovább fogynék, összeaszalódna a fejem. Az összes ráncom láthatóvá válna, az meg senkinek sem lenne jó.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gáspár Virág 30 kilót adott le eddig, jelenleg 68 kiló, de 50 szeretne lenni, ugyanakkor a párja és a családja azt mondja, ne fogyjon már tovább. Gáspár Evelin 15 évesen 160 centi és közel 110 kiló volt, akkor kezdett el diétázni. Azóta nőtt 12 centit, és 40-50 kilót adott le, de már annyit állt mérlegen, hogy elege lett belőle, számára inkább a tükörben látott kép és a ruhák a mérvadóak. Sokan kérdezik a közösségi oldalán, mi a titka.

- Nincs titok. El kell határozni magunkat, és ki kell tartani. Hogy így nézzek ki, naponta kétszer edzek személyi edzővel. Na, ezt csinálja utánam valaki! – árulta el a 27 éves Gáspár Evelin. 

Gáspár Bea a hetilapnak azt mondta, a roma közösséget már a Győzike Show idején magukra haragították, mert szerintük lejáratták őket, ezért magasról tesz a véleményekre, amiknek amúgy is csak az elenyésző része pozitív. 

- Csak az számít, hogy mi, négyen miként vélekedünk. A fürdőruhás képanyag is biztos kiveri majd egyeseknél a biztosítékot. (…) Ítélkezzenek, ha akarnak! Semmi rossz nincs abban, hogy a két csinos lányommal megmutatjuk, hogyan nézünk ki a fogyás után – véli Győzike felesége. 

Gáspár Evelin friss bikinis képei

Gáspár Evelin azt mondja, nem is akarja felvenni a versenyt a modellekkel, nincs olyan tökéletes bőre és kerek feneke, mint az Instagram-sztároknak, de nagyon sok munkája van abban, hogy úgy nézzen ki, ahogy most. A 170 ezres követőtáborral rendelkező híresség képeit sokan éppen azért imádják az Instán, mert nem manipulálja tökéletesre a felvételeket. 

Ezt is szeretjük