Gáspár Virág merészebb ruhába bújt, mint Evelin: fogyása után ilyen karcsú

A dögös, testhezálló ruhában jól látszik Gáspár Virág 20 kilós fogyása.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Virág január végén mindenkit meglepett, amikor a Story magazin címlapjáról 18 éves, csinos nőként nézett vissza ránk.

Amikor 2005-ben elindult a Győzike Show, még csak két éves volt. Azt mondta, nem igazán volt igazi gyerekkora. A szereplés miatt az iskolában sokat bántották, visszahúzódó volt, a szerelem is csak 2020-ban talált rá.

Gáspár Virág dögös ruhákban

Ahogy nővére, Gáspár Evelin, úgy Virág is súlyproblémákkal küzdött kamasz- és tinikorában. Amikor megismerte a párját, Krisztiánt, még kerekded volt, tavaly nyáron száz kilót is mutatott alatta a mérleg. Gáspár Győző kisebbik lánya azért kezdett fogyókúrázni, mert átlagos testalkatú párja mellett jól akart kinézni, emellett apja, anyja és nővére életmódváltása, illetve fogyása is motiválta.

Márciusban azt nyilatkozta, eddig 20 kilót adott le, és még tíztől szeretne megszabadulni, de már most sokkal jobban érzi magát a bőrében. Ez a fotóin és a képeken viselt ruháin is látszik: dögös darabokba bújuk, és közben a mínusz 30 kilót is elérte. Az elmúlt hétvégén a Gáspár család egy miskolci esküvőre volt hivatalos, ahova a 19 éves Gáspár Virág merészebb ruhát választott, mint 27 éves nővére. Képes összeállításunkban ezt a kreációt is megnézheted.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük