Gáspár Evelin 27 éves lett: most először mert bikinire vetkőzni

Gáspár Evelin 27 éves korára lett elégedett a testével, amit bikiniben is meg mer már mutatni.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 1994. június 15-én született Gáspár Evelin mindössze tízéves volt, amikor 2005 februárjában elindult a Győzike Show. Gyerekkorában sokat bántották a műsor, a származása és a külseje miatt is. 

Az utóbbival ő sem volt elégedett, 13 éves korában több mint száz kilót mutatott alatta a mérleg. Az évek során számos diétát és fogyókúrás tippet kipróbált - drasztikusat is. Az elmúlt években aztán a tudatos életmódváltásnak, az egészséges táplálkozásnak és a rendszeres edzésnek köszönhetően egyre vékonyabb lett. 

Gáspár Evelin bikiniben 

A 27 éves lány május végén tért haza Dominikáról a Survivor többi versenyzőjével együtt, ahol a túlélőshow-ban még pár kilóval könnyebb lett. A tengerparton több fürdőruhás kép készült róla, itthon pedig a bikinit is bevállalta. A Story magazinnak azt mesélte, mostanra sikerült elfogadnia a testét. 

- Nem tudom, és nem is akarom felvenni a versenyt a modellekkel, nincs olyan tökéletes bőröm és kerek fenekem, mint az Instagram-sztároknak, de nagyon sok munkám van abban, hogy így nézzek ki. Életemben először büszke vagyok magamra és a testemre. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Gáspár Győző és Gáspár Bea közel 170 ezres követőtáborral rendelkező lányának képeit sokan éppen azért imádják az Instán, mert nem manipulálja tökéletesre a felvételeket. 

27 év után most először volt bátorságom bikinire vetkőzni és megmutatni a testemet a nagyközönségnek.

- Ezek a fotók nem profi körülmények között születtek, és semmiféle előkészület nem előzte meg őket, számomra felemelő érzés volt, hogy szégyenérzet és kisebbségi komplexus nélkül öltöttem magamra a fürdőruhát. (…) Úgy érzem, 27 éves koromra váltam kislányból igazi nővé!

Képes összeállításunkban megnézheted, Gáspár Evelinnek 27 éves korára milyen irigylésre méltó lett az alakja, amivel nemcsak ő maga is elégedett, hanem másokat is motivál. 

Ezt is szeretjük