Fásy Zsüliettet hájpacninak és tehénnek csúfolták: 43 kilós fogyása után karcsú, mint a nádszál
Fásy Zsüliett is áldozatául esett az iskolai csúfolódásnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész országnak leesett az álla, amikor Fásy Zsüliett 2020 nyarán először mutatta meg magát 43 kilogrammos fogyása után. Két és fél évvel korábban határozta el, hogy megszabadul a súlyfeleslegtől, az eredmény pedig nem is sikerülhetett volna látványosabbra.

Fásy Ádám lányát még óvodásként ismerhettük meg, elmondása szerint hat-hét éves kora körül kezdett hízni, ám az akkor még egyáltalán nem zavarta. 

Fásy Zsüliettet csúfolták a fogyás előtt

Az már annál inkább rosszul esett neki, hogy az iskolatársai nem kímélték, sokan csúfolták az alakja miatt. Bár helyén tudta kezelni a kritikákat, de szerinte senkinek sem szabadna ilyen előítéletesnek lennie.

fásy-zsüli-1
Fotó: Instagram/Fásy Zsüliett, TV2/Mokka

Kövér, hájpacni, tehén - ilyen jelzőkkel illettek.

- Nem tudom, hogy attól miért rosszabb ember valaki, hogy van rajta pluszkiló. Attól még nem kell bántani, és inkább a belsőt kellene figyelembe venni. Nem feltétlen ilyen világban élünk - mesélte a Tények Pluszban 2021 márciusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az életmódváltáshoz mégsem a bántások vezettek. Akkor határozta el, hogy változásra van szüksége, amikor egészségügyi problémái lettek, fájt a háta, és nagyon gyorsan elfáradt. Kemény munkával érte el az álomalakot, ám egészen addig nem tudatosult benne, mekkora átváltozáson ment át, amíg meg nem látta magát a televízió képernyőjén.

fásy-zsüli-tények-plusz
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Az egy sorsfordító pillanat volt, akkor megvettem az első szűk ruhámat, és abban szerepeltem. Amikor visszanéztem magamat, akkor láttam, hogy tényleg sikerült, nagyon boldog és büszke voltam.

Annak ellenére, hogy jó pár hónapja mondhatja bombázónak magát, még mindig előfordul vele, hogy nem a méretének megfelelő ruhákat akasztja le a boltok polcairól.

- Még mindig hihetetlen, hogy most már bármilyen üzletbe bemehetek, találok magamra ruhát!

Fásy Zsüliett nagy átalakulása képekben

Fogyása után nem csak a ruhatárát cserélte le, új cipőket is kellett vennie. Ma már egyre gyakrabban bújik dögös, az alakját kihangsúlyozó ruhákba. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen látványosan lefogyott. 

Ezt is szeretjük