Onyutha Judit 15 kilót fogyott: 47 évesen ilyen karcsú lett az egykori időjós

Onyutha Juditra felszaladt 15 kiló plusz, de az egykori időjós mostanra megszabadult a súlyfeleslegtől, és ismét olyan karcsú, mint ahogy a képernyőn láthattuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Onyutha Juditot a TV2 időjárás-jelentőjeként ismerte és szerette meg az ország a ’90-es évek végén. 2009-ig volt a csatorna munkatársa. 2015 őszétől ismét időjósként láthatták a nézők az ATV csatornán, ahonnan 2017 tavaszán távozott.

Öt évvel ezelőtt visszavonult a nyilvánosság elől, a veszteségek sem kerülték el. Az utóbbi időben nagyon elengedte magát, most azonban egy tudományos formulának köszönhetően 15 kilótól szabadult meg, és bomba formában mutatja meg magát. 

Onyutha Judit 15 kilót fogyott

Onyutha Judit - vagy ahogy a diákjai szólítják, Judit néni - idegennyelv-tanárként dolgozik egy általános iskolában, mióta búcsút intett a tévézésnek. Eddig német és angol szakos volt, most már csak az utóbbi, és az egészen kicsiktől nyolcadikosokig mindenféle korú gyerekeket tanít, amit nagyon élvez.

onyutha-judit-bikini

Az egykori időjós élete több szempontból is nagyon megváltozott: ahogy ő fogalmaz, nagyon elengedte magát, de idén nyáron megelégelte, amit a tükörben lát, és visszaszerezte a képernyőről ismert, csinos alakját.

- Sajnos elvesztettem az édesanyámat, ami nagyon megviselt. Ez is hozzájárult, hogy „elindultam a lejtőn”, nem figyeltem magamra. A gyerekeim tartották bennem a lelket, de magamra nem figyeltem. Nem jártam mozogni, nem figyeltem az evésre sem, sőt sokszor finomabb ételekkel vigasztalódtam. Fel is jött rám két év alatt 14-15 kiló, amit aztán évekig nem bírtam leadni. Mindent kipróbáltam, volt, hogy napokig koplaltam, sportolni jártam, de maximum 2-3 kiló ment le, ami aztán tipikus jojóeffektusként vissza is jött azonnal. 

onyutha-judit-fogyas
Fotó: Lung András

Májusban mélypontra került, úgy érezte, összecsaptak felette a hullámok. Ekkor határozta el, hogy visszaszerzi a régi életét, azt az örökmozgó és mosolygós nőt, ahogy a családja és a barátai is szerették. Kipróbált egy nemzetközi kutatásokra építő, tudományos formulát. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Utánaolvastam angolul is, és kiderült, hogy a benne lévő zsírbontó vegyület úgy is képes kalóriát égetni, ha nem iktatok be extra mozgást az életembe. Az étvágyamon pedig azt vettem észre, hogy jóval ritkábban vagyok éhes, és kisebb adagokkal is jóllakom. A kúra hatására megszűnt a folyamatos puffadás, és ugyan erről sokaknak tabu beszélni, de helyreállt az emésztésem is. 

onyutha-judit-lefogyott
Fotó: Lung András

Amellett, hogy lefogyott 15 kilót, és helyrejött az emésztése, a ruhatára is megváltozott. Újra van kedve reggel a tükörbe nézni, csinosabban, néha merészebben öltözni, költeni magára. Pár év múlva ötvenéves lesz, úgy érzi, még időben észbe kapott.

- Sokan azt mondják, hogy a megjelenésünk csupán külsőség. Ez szerintem badarság, a küllemünk lenyomata annak, hogy milyen a viszonyunk önmagunkkal, és mennyire kerek a belső világunk. Visszanézve a legrosszabb az, amikor az embernek már fel sem tűnik, hogy kívül-belül mennyire megváltozott, és elveszítette a teste és a lelke felett az irányítást. Hosszú évek után újra jóban vagyok magammal - magyarázta mosolyogva a 47 éves sztár. 

Wossala Rozina lefogyott

Wossala Rozina számos diétát kipróbált már: volt, ami nem vált be hosszú távon, és nem mindegyiket tudta összeegyeztetni a hivatásával. 2020-ban aztán rálelt egyre, amivel kilenc hónap alatt 11 kilót fogyott, és amit módosításokkal ma is alkalmaz. A kommentelők úgy vélik, látványos Wossala Rozina fogyása, ami a frizuraváltással együtt azt is eredményezte szerintük, hogy sokkal nőiesebb lett. 

Ezt is szeretjük