Máté Kriszta 10 évig naponta szerepelt a képernyőn: 51 évesen ezzel foglalkozik

Máté Kriszta televíziós produkciós céget működtet, már nem vágyik a kamerák elé.

Máté Kriszta ezzel foglalkozik ma
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Máté Krisztina a TV2 1997-es indulásakor lett a kereskedelmi csatorna műsorvezetője, vezette a Forró nyomon című magazinműsort, a Nincs kegyelem - a leggyengébb láncszem című vetélkedőt, 2003-tól 2009-ig férjével, Bárdos Andrással a csatorna híradóját, a Tényeket is

A tévés pár 2001-ben házasodott össze, Ádám fiuk 2004-ben, Anna lányuk 2007-ben született meg.

Máté Kriszta ezzel foglalkozik ma

- Ha a családunkat, az életünket és főleg Annát és Ádámot nézem, tudom, nem sikerülhettek volna jobban. Hozzájuk igazítjuk a napirendünket és a munkánkat, amíg csak lehet, és persze, amíg ők hagyják - mondta Máté Kriszta a Story magazinnak

A 51 éves televíziós szakember produkciós céget működtet: 2009-ben döntött úgy, hogy átáll a kamera másik oldalára. 2012-ben ugyan vezette az RTL II-n a Forró nyomont, 2013-ban pedig az RTL Klubon Az első millióm történetét, az elmúlt években inkább producerként tevékenykedett. A nevéhez kötődik a Keresem a családom, a Cápák között és az Életünk története - utóbbinak 2021. október 9-én indul a harmadik évada. Liluval közösen működtet egy webshopot, a Lilulandet és két egyetemen is oktat. Kamera elé már nem kívánkozik. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Kamera előtt már nem szívesen szerepelnék. Az az idő elmúlt, klassz volt, de megvolt belőle mindaz, ami nekem abban komfortos volt. Több mint tíz év úgy telt az életemből, hogy szinte mindennap benne voltam a tévében, mindenki ismert. Ez a mostani életem sokkal izgalmasabb, igaz, több munkával is jár - mondta a Blikknek 2020 májusában.

A 2020-as Televíziós Újságírók Díja gáláról a Cápák között csapata vihette haza a legjobb reality műsornak járó díjat, de 2021-ben is a jelöltek között voltak.
A 2020-as Televíziós Újságírók Díja gáláról a Cápák között csapata vihette haza a legjobb reality műsornak járó díjat, de 2021-ben is a jelöltek között voltak.
Fotó: Televíziós Újságírók Díja

Férje, Bárdos András 2015-ben búcsúzott a tévé képernyőjétől, már a Színművészeti Egyetemen sem tanít, 25 év után, 2020-ban távozott. Jelenleg vállalati tréningeket tart, és a 21. Század Könyvkiadót vezeti, amelynek társtulajdonosa is, illetve 2021. szeptember 24-től a HVG360-on hetente jelentkező műsorában közéleti témákat boncolgat vendégeivel. 

Stahl Judit és férje, Csaba

Stahl Juditot a TV2 Tények című műsorának híradósaként ismerte meg az ország, népszerűsége pedig azt követően sem csökkent, hogy 2002-ben otthagyta a hírműsort. Sőt! Gasztrobirodalmat épített: a Stahl konyhája 2003-ban indult el, számos receptkönyve jelent meg. 2004-ben született Hanna lánya édesapjával 2001-ben házasodtak össze, de kapcsolatuk már 36 éves.

Stahl Judit már 36 éve együtt van férjével: Csabával a gimnáziumban ismerkedett meg

Stahl Judit és férje, Csaba egy gimnáziumba jártak, az Apáczaiban ismerkedtek meg.

Elolvasom
Ezt is szeretjük