Stahl Judit már 36 éve együtt van férjével: Csabával a gimnáziumban ismerkedett meg
Stahl Judit és férje, Csaba egy gimnáziumba jártak, az Apáczaiban ismerkedtek meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stahl Juditot a TV2 Tények című műsorának híradósaként ismerte meg az ország, népszerűsége pedig azt követően sem csökkent, hogy 2002-ben otthagyta a hírműsort. Sőt!

Az 52 éves sztár gasztrobirodalmat épített: a Stahl konyhája 2003-ban indult el, számos receptkönyve jelent meg. 

Stahl Judit és férje, Csaba

Nemcsak receptkönyveket ír, kiadója, a Lettero, amellyel szakácskönyvei mellett szórakoztató női irodalmat és krimiket ad ki. Elindította a Stahl.hu oldalt, online receptjei alapján is rengetegen főznek, a karantén ideje alatt Menza otthon címmel posztol receptötleteket, hogy segítse a home office-ba kényszerülteket, és az online oktatás miatt gyermekeikkel otthon maradókat. 

stahl-judit
Fotó: FEM3

Férje, Bohus Csaba, 2004-ben született Hanna lánya édesapja nemcsak a magánéletben, hanem az életben is a társa. 2001-ben házasodtak össze, de kapcsolatuk már 36 éves. Gimnazistaként ismerkedtek meg, egy szülinapi buliba mindketten tortát vittek, így kezdtek el beszélgetni.

- Csabával 16 éves korom óta ismerjük egymást, az Apáczaiban felettem járt. Már régóta barátok voltunk, és amikor mondta, hogy ő már szeretne egy barátnőt, azt mondtam neki, lehetnék én az ideális jelölt, mert mellettem nem fog unatkozni - mesélte Stahl Judit február végén az Éva magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Biológia–kémia szakra készült, de amikor negyedikben azt látta a faliújságon, hogy aki művészeti egyetemre felvételizik, két napig igazoltan hiányozhat, jelentkezett a Színház- és Filmművészeti Főiskolára rendezőnek. A televíziózást Kepes Andrástól tanulta, aki nagyon szigorú tanár volt. 

- Amikor megkérdezte, ki akar tévézni, hárman jelentkeztünk lányok: Jakupcsek Gabi, Vig Monika - a Magyar Narancs egykori alapító szerkesztője, ő nagyon fiatalon meghalt - és én, aki szemüveges voltam, rossz tartású, egyszerre teljesítménykényszeres és gátlásos, ráadásul kissé dadogtam is, ezért külön beszédtanárhoz jártam másfél évig. Máig emlékszem Kepes kétkedő tekintetére, ahogy az első órán rám nézett.

stahl-judit2
Fotó: FEM3

Gyakornokként kezdte a tévében, később szerkesztett, rendezett, majd amikor 1997-ben elindult a TV2, kikerült a kamera mögül, ő lett az egyik női híradós a Tényekben, majd később a Jó estét, Magyarország!-ban. Ekkor is megfogadta az építő kritikákat.  

- Csaba az első adásnap után azzal fogadott, hogy van egy jó meg egy rossz híre. Kezdd a rosszal, mondtam, mire ő: ez borzasztó volt! A jó hír pedig, hogy ennél csak jobb lehet! Ő ilyen, mindig bátran a szemembe mondja, amit gondol, emellett - vagy ezért is - a világ legjobb embere!

Laky Zsuzsi jóképű férje

A 2003-as Miss Európa és Dietz Gusztáv MMA-harcos szerelme sokadik látásra bontakozott ki. A jóképű sportoló egy őrző-védő cégnél dolgozott, amikor megismerte a szőke szépséget, és mivel nem volt járatos a hírességek világában, fogalma sem volt róla, ki ő. Miután megtudta, hogy modell és szépségkirálynő, zavarában udvarlás helyett cukkolta jövendőbeli kedvesét.

Ezt is szeretjük