Laky Zsuzsi férje olyan, mint egy filmcsillag: Gusztáv szikrázó szemű szívtipró

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv 2010-ben kötötték össze az életüket.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Laky Zsuzsit 2003-ban ismerte meg az ország, amikor ő nyerte el a Miss Európa címet. Bár számos lehetősége lett volna arra, hogy megvesse a lábát a szépségiparban, ő mégis úgy döntött, nem rivaldafényben szeretné élni az életét. Szerető családanya lett belőle sármos férje oldalán.

Dietz Gusztáv MMA-harcos mellett találta meg a boldogságot. Bár közös fotóik alapján sugárzik róluk, hogy hatalmas köztük az összhang, kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen.

Laky Zsuzsi jóképű férje

Szerelmük sokadik látásra bontakozott ki, a jóképű sportoló egy őrző-védő cégnél dolgozott, amikor megismerte a szépséges sztárt, és mivel nem volt járatos a hírességek világában, fogalma sem volt róla, hogy ki ő. Miután megtudta, hogy modell és szépségkirálynő, zavarában udvarlás helyett cukkolta jövendőbeli kedvesét.

- Ráadásul Zsuzsinak volt egy Guszti bácsi nevű ismerőse gyerekként, úgyhogy emiatt már akkor égnek állt a haja, mondván, „hogy lehet valakit így elnevezni” - mesélte a szívtipró az Utónév magazinnak 2019 augusztusában.

Az első, rosszul sikerült találkozás után úgy döntött, engesztelésképpen felhívja a szépségkirálynőt, de korántsem megbocsátó szavakat kapott válaszul: mielőtt rácsapta volna a kagylót, kikötötte, hogy soha többé ne merje felhívni. Szerencsére a szikrázó szemű férfit keményebb fából faragták, addig üzengetett Laky Zsuzsinak, amíg végül összehozott egy újabb randit. Onnantól már simábban alakultak köztük a dolgok, 2010-ben kimondták a boldogító igent, és azóta két kislányt nevelnek a legnagyobb egyetértésben.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szívdöglesztően jóképű Laky Zsuzsi férje, Dietz Gusztáv.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük