Rába Tímea lánya 18 éves lett - Nina gyönyörű, mint az édesanyja

Rába Tímea lánya, Nina az édesanyja szépségét örökölte, nem csoda, hogy a szépségipar is felfedezte.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rába Tímeáról, az 1991-es Miss Hungary szépségverseny második helyezettjéről kevesen mondanák meg, hogy ötvenéves, és már két nagykorú gyermek édesanyja: nagyobbik fia, a 26 éves Márk 2017-ben egy unokával is megajándékozta, Nina lánya pedig szeptember 12-én lett 18 éves.

Tóbiás Nina az édesanyja különleges szépségét örökölte, nem véletlen, hogy már évekkel ezelőtt felfedezte a szépségipar, számos modellmunkája volt, de egyelőre a tanulás az első. 

Rába Tímea lánya 18 éves lett

- Azt mondtam, hogy nekem a legnagyobb ajándék az lenne, ha a családom és minden olyan ember, aki a 18 évem alatt mellettem volt, számíthattam rá, ott lenne, és együtt ünnepelnénk. Végül harminc embert sikerült összecsődíteni. Nagyon jól éreztünk magunkat - mesélte az RTL Klub Reggeli című műsorában, ahova kutyusát is elvitte, Tysont a születésnapjára kapta a családjától.

- Jövőre fogok érettségizni. Két év kimaradt, amióta Tenerifén élünk, semmilyen magyar tantárgyból nem vizsgáztam le, de hozom be a lemaradást. Szerencsére minden tanár segítőkész, én is szorgalmas vagyok - osztotta meg a nézőkkel. 

Nina szereti a spanyol nyelvet: nehéz a nyelvtan, de a füle hamar ráállt, úgy érzi, már jól beszéli, és szerinte gyönyörű nyelv. Angolból már van középfokú nyelvvizsgája, ugyanezen a szinten készül a spanyolra, aztán következik az angol felsőfokú. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű lett Rába Tímea 18 éves lánya, Nina. 

Ezt is szeretjük