Szandi lánya 20 éves lett - Blanka gyönyörű nővé érett
Szandi és Bogdán Csaba lánya, Blanka húszéves lett. Szülei a Facebookon is felköszöntötték.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szandi és Bogdán Csaba lánya, Blanka 2020. március 11-én ünnepelte a kereken 20. születésnapját. Zenész szülei nagyon büszkék elsőszülött gyermekükre, akit a közösségi oldalukon fel is köszöntöttek.

Bogdán Blanka a vártnál egy hónappal korábban, 1640 grammal, de makkegészségesen született. A kislányból mára vonzó, felnőtt nő lett.  

Szandi és Bogdán Csaba lánya 20 éves lett

"Számunkra nagy nap a mai! 20 éves lett Blanka!!! Isten éltessen drága kislányom! Érd el a céljaidat és légy boldog a felnőtt életedben is!" - köszöntötte édesapja. 

"Végérvényesen új korszak kezdődött az életünkben. Amikor a mindössze 1640 grammal született icipici lányomat a karjaimban tartottam, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljön ez a pillanat. Blanka ma hajnalban 4 óra 5 perckor 20 éves lett! Határozott, céltudatos felnőtt nő, aki rendkívül nyitott a világ változásaira. Megértő és érzékeny, mindig mindenkin segíteni akar és pillanatok alatt szót ért bárkivel. Nem csak a közös dalok de a légtorna és a sport szeretete is összeköt bennünket, nagyon szeretünk együtt lenni. Nekem Ő a legjobb barátnőm! Minden Édesanyának ilyen lányt kívánok. Isten éltessen sokáig édes nagylányom!" - posztolta az énekesnő. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Blanka, aki édesanyja rajongói szerint Szandira hasonlít jobban, míg az édesapja követői szerint Bogdán Csaba génjeit örökölte. 

Ezt is szeretjük