Ő Soma Mamagésa 26 éves lánya - Íme, a ritkán látott Hanna

Képeken népszerű női sztárjaink és felnőtt lányaik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Soma Mamagésa 1990 áprilisában találkozott először férjével, Lőrincz Györggyel, és hamar lángra lobbantak egymás iránt. Nem vártak sokáig a családalapítással, 1991-ben megszületett fiuk, Lázár.

A sztár a honlapján leírta, hogy hatalmas fordulatot hozott az életébe az anyaság, hiszen előtte nagyon pörgős életet élt, miután a kisfia elmúlt egyéves, egyre inkább vágyott egy kislányra. Végül Hanna lánya 1993 márciusában látta meg a napvilágot. Kétgyermekes családanyaként a két kicsivel sok volt a munkája, de azt mondta, megérte a befektetett energia, mert mind a két gyerekéből fantasztikus ember lett.

Lánya az Iparművészeti Egyetem textiltervező mesterszakán végzett 2019 nyarán. Egy közös fotót is posztolt Instagram-oldalára, ahol leírta, mennyire büszke a gyermekére. A 26 éves lány igazi művészlélek, introvertált típus, főleg a művészetek érdeklik.

Képes összeállításunkban megnézheted a hazai női sztárokat és felnőtt lányaikat.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük