Kiszel Tünde lánya 18 éves lett - A gyönyörű Donatellával bikiniben pózoltak

Kiszel Tünde a hétvégén ünnepelte meg lánya, Donatella születésnapját.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde egy szem lánya, Hunyadi Donatella pici kora óta a kamerák kereszttüzében éli az életét. A naptárdíva az elmúlt években rendszeresen szerepelt együtt gyermekével, akit régebben kis Donatellácskának becézett. Az 59 éves sztár lánya már nem is olyan kicsi, ugyanis a hétvégén lett 18 éves.

Volt is mit ünnepelni a Kiszel családban, hiszen amellett, hogy Donatella hivatalosan is nagykorú lett, idén júniusban vehette át érettségi bizonyítványát. A fiatal szépség a Bartók Béla Zeneművészeti és Hangszerészképző Gyakorló Szakgimnáziumban végezte tanulmányait, és jövőre továbbra is itt tanul majd, erről a Mokka stúdiójában mesélt.

- Maradok még egy évet a suliban, ezalatt megcsinálom a nyelvvizsgát - fogalmazott, majd hozzátette, egyelőre nem látja pontosan, milyen irányban szeretné továbbképezni magát, még gondolkodik rajta, de nagy eséllyel marad a zenei vonalon.

Kiszel Tünde le sem tagadhatná, mennyire imádja a lányát, akiről rendszeresen posztol Instagram-oldalára. A fotókat elnézve nagyon mély közöttük az anya-lánya viszony, sokat járnak el együtt szórakozni. A múlt héten például strandoltak, ahol bikinis fotók is készültek róluk.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű, fiatal nővé érett Kiszel Tünde lánya, Donatella.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük