Kiszel Tünde lánya csillogó koktélruhában ünnepelt - Így kiemelte Donatella karcsú alakját a kreáció
Kiszel Tünde szeretett lányával együtt ünnepelt szilveszterkor.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiszel Tündénél szinte már hagyománynak számít, hogy Budapest szívében, az egyik impozáns szállodában köszönti az új évet.

Ez idén sem történt másképp, természetesen szerettei körében várta, hogy éjfélt üssön az óra, mindnyájan nagyon elegánsak voltak, az est egyik legszebbje pedig egyértelműen a naptárdíva egy szem lánya, Donatella volt.

Kiszel Tünde lánya nagyon csinos volt szilveszterkor

A 18 esztendős lány szilveszter alkalmából egy nagyon csinos, csillogó koktélruhát viselt, mellé egy elegáns, fekete magas sarkút húzott. A kreáció telitalálat volt a részéről, ami jól kiemelte karcsú alakját, nagyon nőies volt benne.

hunyadi-donatella
Fotó: Instagram/Hunyadi Donatella

Kiszel Tünde büszkén feszített egy szem lánya mellett, neki egy fekete-arany ruhára esett a választása.

hunyadi-donatella-2
Fotó: Instagram/Kiszel Tünde

Donatella szinte az emberek szeme előtt nőtt fel, édesanyja születése óta rendszeresen megmutatta őt a sajtó képviselőinek, ráadásul naptárjainak zömében is szerepelt, a 2017-es Kiszel Tünde-kalendárium volt az első, amiben nem láthatták már a rajongók, akkor úgy indokolták ezt a döntést, hogy egy korszak lezárult a tinédzser lány életében, az első pedig a tanulás. Azóta leérettségizett a Bartók Béla Zeneművészeti és Hangszerészképző Gyakorló Szakgimnáziumban, a nagy megmérettetésre 2019 májusában került sor, Donatella azóta már visszaült az iskolapadba, maradt még egy évet a középiskolában.

Bár első a tanulás, olykor a modellkedés is belefér az idejébe, az elmúlt években több magyar márkával működött közre, 2019 augusztusában a Sugarbird egyik arca lett.

Fásy Ádám lánya így megváltozott

Fásy Ádám lánya, Zsülike mára felnőtt nővé érett. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest ma a sztár imádott gyermeke.

Ezt is szeretjük