Ő Varga Iza ritkán látott férje - 24 éve lángol közöttük a szerelem
Varga Iza és férje már lassan negyed évszázada alkotnak egy párt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Iza az egyike annak a három alapszereplőnek, akik mind a mai napig szerepelnek a Barátok köztben. Évtizedek óta alakítja a szigorú ügyvédnőt, dr. Balogh Nórát. 

Sorozatbéli szerelme, Berényi Miklós 2019 ősszén távozott mellőle, az életben férje, Lendvai Zoltán 24 éve kitart mellette.

Varga Iza és férje 24 éve találtak egymásra

1995-ben ismerkedtek meg, amikor a színésznő csatlakozott a Katona József Színház társulatához, ahol későbbi párja rendezőként dolgozott. Filmbe illő módon szerettek egymásba. Egy házibuliban véletlenül odaégett a tej, amit a tűzhelyen felejtettek. A házigazda óriási haragra gerjedt, mire a sztár és a férfi egyből elkezdték lesúrolni a tűzhelyet.

Olyan jól ment nekik a csapatmunka, hogy az ominózus eset után elkezdtek járni egymással. Az esküvőjük napján, 2001-ben készült fotóról is sugárzik, hogy mennyire összeillenek, ez a mai napig nem változott, ugyanolyan szerelmesek, mint akkor.

varga-iza-ferje
Fotó: Instagram/Barátok közt

Egy korábbi interjúban a rendezőt arról faggatták, felesége miért nem vette fel a nevét.

- Fel sem vetődött, van neki szép neve, amit szeretek, miért is kéne, hogy lecserélje. Az a jó, ha megmarad annak, aki, hiszen pont azért vettem el. Az összetartozásnak nem szabad azt jelentenie, hogy az ember elveszíti önmagát. Mi így választottuk egymást, tehát az a természetes, ha olyannak is fogadjuk el a másikat, amilyen, és nem akarjuk saját képmásunkká gyurmázni. Még a nevében sem - mondta el a Nők Lapjának.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Egyszer régen megfogadtuk, hogy Jóban Rosszban😉 összetartunk... #24éve #19💍❤️

I z a b e l l a V a r g a (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés,

Nagy közöttük az egyetértés - legyen szó munkáról vagy családról egyaránt. A Story magazinban a barna szépség fejtette ki, hogy állnak a gyerekneveléshez.

- A férjemmel tökéletesen kiegészítjük egymást, míg én pörgök, hirtelen vagyok, ő lassú és megfontolt.

Így él most a Barátok közt Évája

Akik nézték a Barátok köztöt 1998-as indulásakor, azok számára bizonyára nem ismeretlen Csapó Virág neve. A színésznő a sorozatban Novák László első feleségét alakította. Öt éven át volt a széria oszlopos tagja, mígnem 2003-ban távozott.

Ezt is szeretjük